U mnie w domu moja mama tez to lubi,tata to zna. Moja ''przyszywana'' siostra słucha tego dzięki mnie. moi znajomi to znają,moj były chłopak tez. ale tak ogółnie to tylko najblizsidołuje mnie tylko to ze mało kto to zna...........

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
No to się zgodzę jak mi to ktoś kiedyś powiedział ''dziewczyno czego ty słuchasz rocka??'' a ja '' TAK I TO BON JOVI'' niektórzy myślą że jestem nienormalna bo dziewczyna taka jak jak powinna słuchać właśnie takich artystów jak ty wymieniłaś ale kichać tam na zdanie innych!!!!!!!!!!!!!Klaudia_ozo pisze:hehe dziewczyny w naszym wieku wedlug innych powinny sluchac disco albo jakiegos super slodkiego popu :/ np. dody a my jestesmy inne...
TAKKKKK ROCK GÓR?!!!!Klaudia_ozo pisze:kochamy rock
Ja słucham np różnej muzyki od Electro do Hard-Coru, ale wyłącznie to co mi się podoba i to co mi daje jakieś emocje. Jednakże, jeśli ktoś pyta czego slucham najchętniej to bez zastanowienia mówię, że Bon JOvi. Nawet jeśłi ktoś sypnie jakimś żartem to zaraz jest mu głupio bo jak powie np, że on to tylko mocne kapele jak np MEtallika to mu zaraz odpowiem, ze DMagnetic całkiem spoko, St Anger tylko jeden plus itp I wtedy jest zdziwienie w stylu - On słucha jest fanem BJ as słucha MEtalliki itpJa.. hm...
U mnie z mojego otoczenia to tylko ja słucham i często powiedzmy jest mi to ''wytykane'' bo przecież dziewczyna w moim wieku powinna słuchać jakiś inncy hwykonawców a nie jakiegoś BJ ale mi to tito co inni mówią ja słucham muzyki takiej jak mi się podoba i szczerze to jeszcze nie znalazłam takiego 2 wykonawcy który by mi się tak spodobał jak BJ
Nie no, spokojnie.Adrian pisze:Znając tysiące wykonawców wyżej niż BJ cenie tylko 2 zespoły - Beatelsi i RStonesi. Ale maja nad BJ tylko 1dną przewagę - są zespołami, które powstały wcześniej niż BJ.
No ja mam akurat te 2 zespoły. Bo owszem są zespoły które miały większy wpływ na muzyke niż BJovi, ale BJ mieli wpływ na ten rodzaj muzyki, który daje mi najwięcej radości. Tak smao RS czy BEatelsi. Na równi z BJ moge postawić min U2, Oasis, Queen, MSPreachers itp, ale np legendarnych Zeppelinów, itp stawiam za BJ i tą grupą. Ale mam nadzieje, ze zostaje dobrze zrozumiany.Nie no, spokojnie.Od BJ lepszych zespołów moge wymienić z 10 jak nie więcej, co nie zmienia faktu, że BJ są jednymi z moich ulubionych wykonawców. Ale jesli chodzi o szacunek, wplyw na historie muzyki, to dla BJ w mojej pierwszej 10 raczej nie ma miejsca.
NIe wiem do kogo to było, ale w każdym bądź razie spokojnie. Każdy ma swoje poglądy. Niektóe dziwne a niektóre neidziwny jestes ................
Nie, jestem po prostu obiektywny, ale słuchaj dalej "Bon Joviego"...witw pisze:dziwny jestes ................
Nie no ok, ale chodzi mi o pewnego rodzaju obiektywizm. Np. a propos Zeppelinów to moge powiedziec, że słucham rzadko, lubie ale nie jakoś szczególnie, to stawiam ich wyżej niz BJ. Wielu muzyków (Slash, RSambora) stawia bardzo wysoko Zeppelinów, Beatlesów, Stonesów w kategorii "Influences". Nie spotkałem się, żeby ktokolwiek za influences brał BJ...Na równi z BJ moge postawić min U2, Oasis, Queen, MSPreachers itp, ale np legendarnych Zeppelinów, itp stawiam za BJ i tą grupą. Ale mam nadzieje, ze zostaje dobrze zrozumiany.
npWielu muzyków (Slash, RSambora) stawia bardzo wysoko Zeppelinów, Beatlesów, Stonesów w kategorii "Influences". Nie spotkałem się, żeby ktokolwiek za influences brał BJ...