Czy w waszym najbliższym otoczeniu ktoś słucha bon jovi???

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
witw
It's My Life
It's My Life

Czy w waszym najbliższym otoczeniu ktoś słucha bon jovi???

Post autor: witw »

jak tam z waszymi bliskimi??? znają ten zespół??
U mnie w domu moja mama tez to lubi,tata to zna. Moja ''przyszywana'' siostra słucha tego dzięki mnie. moi znajomi to znają,moj były chłopak tez. ale tak ogółnie to tylko najblizsidołuje mnie tylko to ze mało kto to zna........... :beksa:
'' Lay Your Hands On Me'' ;***
angela
It's My Life
It's My Life

Post autor: angela »

Powiem tak: z cała pewnościa takiego szleńca na ich punkcie to mam tylko ja. Wszyscy oczywiście znaja, ale bez emocji do tego podchodzą.
Tylko mój Tato dziwi, jak mozna tyle lat wciąż szaleć za Jonem... Jak jechałam na koncert w maju - to znajomi sie śmiali, że juz pewnie nie wróce... Ale...nie udało sie. :lol:
W Monachium było cudownie, ale w Gdańsku.... damy czadu!
Jonoda
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Jonoda »

Jesli ktos mnie blizej pozna to niema zmiluj sie by ich nieznac :D
13.08.11 Düsseldorf
19.06.13 Gdańsk
Klaudia_ozo
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Klaudia_ozo »

szczerze to tylko ja slucham w moim otoczeniu no i moze moj tata czasem... ale tak to dziewczyny sie ze mnie smieja ze slucham naszego kochanego jaska i solowek ryska ;)
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

Ja.. hm...
U mnie z mojego otoczenia to tylko ja słucham i często powiedzmy jest mi to ''wytykane'' bo przecież dziewczyna w moim wieku powinna słuchać jakiś inncy hwykonawców a nie jakiegoś BJ ale mi to tito co inni mówią ja słucham muzyki takiej jak mi się podoba i szczerze to jeszcze nie znalazłam takiego 2 wykonawcy który by mi się tak spodobał jak BJ

A w mojej rodzinie to tylko mój 5letni braciszek czasami nuci sobie ''it' my life it's now or never'' albo coś z Unbreakable albo Bounce ale jak na 5 latka ma dość dobry angielski bo jak śpiewa i śpiewa źle to go poprawiam i mu jakoś angielski powoli wpajam i.... BJ :D
Klaudia_ozo
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Klaudia_ozo »

hehe dziewczyny w naszym wieku wedlug innych powinny sluchac disco albo jakiegos super slodkiego popu :/ np. dody a my jestesmy inne... kochamy rock :brawo: ! a szczerze to kocham bon jovi uwielbiam aerosmith i europe :cfaniak:
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

Klaudia_ozo pisze:hehe dziewczyny w naszym wieku wedlug innych powinny sluchac disco albo jakiegos super slodkiego popu :/ np. dody a my jestesmy inne...
No to się zgodzę jak mi to ktoś kiedyś powiedział ''dziewczyno czego ty słuchasz rocka??'' a ja '' TAK I TO BON JOVI'' niektórzy myślą że jestem nienormalna bo dziewczyna taka jak jak powinna słuchać właśnie takich artystów jak ty wymieniłaś ale kichać tam na zdanie innych!!!!!!!!!!!!!

Klaudia_ozo pisze:kochamy rock
TAKKKKK ROCK GÓR?!!!! :P
Jonoda
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Jonoda »

Oraz Industrial :peace:
13.08.11 Düsseldorf
19.06.13 Gdańsk
Justyna_1084
It's My Life
It's My Life

Post autor: Justyna_1084 »

Oprócz mnie, słucha BJ jeszcze moja przyjaciółka, ale nie tak często jak ja z całą pewnością :D
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

JA odpowiadałem na podobne tematy już sporo razy i tak jak mówiłem nigdy nie wiecie czy aby Twój sąsiad nie ma autografu Jona z jakiegoś koncertu, koleżanka z pietra mieszkała obok domu Jona, Ciocia ma płyty Bon Jovi a kumpel wielbiciel czarnego rapu swoją muzyczna karierę zaczynał od Bon Jovi.

Ja.. hm...
U mnie z mojego otoczenia to tylko ja słucham i często powiedzmy jest mi to ''wytykane'' bo przecież dziewczyna w moim wieku powinna słuchać jakiś inncy hwykonawców a nie jakiegoś BJ ale mi to tito co inni mówią ja słucham muzyki takiej jak mi się podoba i szczerze to jeszcze nie znalazłam takiego 2 wykonawcy który by mi się tak spodobał jak BJ
Ja słucham np różnej muzyki od Electro do Hard-Coru, ale wyłącznie to co mi się podoba i to co mi daje jakieś emocje. Jednakże, jeśli ktoś pyta czego slucham najchętniej to bez zastanowienia mówię, że Bon JOvi. Nawet jeśłi ktoś sypnie jakimś żartem to zaraz jest mu głupio bo jak powie np, że on to tylko mocne kapele jak np MEtallika to mu zaraz odpowiem, ze DMagnetic całkiem spoko, St Anger tylko jeden plus itp I wtedy jest zdziwienie w stylu - On słucha jest fanem BJ as słucha MEtalliki itp

Znając tysiące wykonawców wyżej niż BJ cenie tylko 2 zespoły - Beatelsi i RStonesi. Ale maja nad BJ tylko 1dną przewagę - są zespołami, które powstały wcześniej niż BJ.
Awatar użytkownika
witw
It's My Life
It's My Life

Post autor: witw »

Moi znajomi to sie w sumie nie smieją ze mnie ze tego słucham,ale jak wiadomo dziwi ich to ze nie słucham tego co one,oczywiście lubie i znam takze inne zespoł(te ktorych oni słuchają) ale kocham bon jovi.I jestem z tego szceśliwa ze znam ten zespół :)
'' Lay Your Hands On Me'' ;***
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

Adrian pisze:Znając tysiące wykonawców wyżej niż BJ cenie tylko 2 zespoły - Beatelsi i RStonesi. Ale maja nad BJ tylko 1dną przewagę - są zespołami, które powstały wcześniej niż BJ.
Nie no, spokojnie. ;] Od BJ lepszych zespołów moge wymienić z 10 jak nie więcej, co nie zmienia faktu, że BJ są jednymi z moich ulubionych wykonawców. Ale jesli chodzi o szacunek, wplyw na historie muzyki, to dla BJ w mojej pierwszej 10 raczej nie ma miejsca. ;)
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Nie no, spokojnie. ;] Od BJ lepszych zespołów moge wymienić z 10 jak nie więcej, co nie zmienia faktu, że BJ są jednymi z moich ulubionych wykonawców. Ale jesli chodzi o szacunek, wplyw na historie muzyki, to dla BJ w mojej pierwszej 10 raczej nie ma miejsca. ;)
No ja mam akurat te 2 zespoły. Bo owszem są zespoły które miały większy wpływ na muzyke niż BJovi, ale BJ mieli wpływ na ten rodzaj muzyki, który daje mi najwięcej radości. Tak smao RS czy BEatelsi. Na równi z BJ moge postawić min U2, Oasis, Queen, MSPreachers itp, ale np legendarnych Zeppelinów, itp stawiam za BJ i tą grupą. Ale mam nadzieje, ze zostaje dobrze zrozumiany.
dziwny jestes ................ ;/
NIe wiem do kogo to było, ale w każdym bądź razie spokojnie. Każdy ma swoje poglądy. Niektóe dziwne a niektóre nei :)
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

witw pisze:dziwny jestes ................ ;/
Nie, jestem po prostu obiektywny, ale słuchaj dalej "Bon Joviego"...
Na równi z BJ moge postawić min U2, Oasis, Queen, MSPreachers itp, ale np legendarnych Zeppelinów, itp stawiam za BJ i tą grupą. Ale mam nadzieje, ze zostaje dobrze zrozumiany.
Nie no ok, ale chodzi mi o pewnego rodzaju obiektywizm. Np. a propos Zeppelinów to moge powiedziec, że słucham rzadko, lubie ale nie jakoś szczególnie, to stawiam ich wyżej niz BJ. Wielu muzyków (Slash, RSambora) stawia bardzo wysoko Zeppelinów, Beatlesów, Stonesów w kategorii "Influences". Nie spotkałem się, żeby ktokolwiek za influences brał BJ...
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Wielu muzyków (Slash, RSambora) stawia bardzo wysoko Zeppelinów, Beatlesów, Stonesów w kategorii "Influences". Nie spotkałem się, żeby ktokolwiek za influences brał BJ...
np
Nickelback, My Chemical Romance, New Founc Glory, , Queen Of The Stone Age, Pink, Lady Pank, Ira, Stachyrsky itp... zresztą w latach 80tych to mało HRockowych zespołów nie było "influenced" przez Bon Jovi.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”