Co tak naprawde dzieje sie z Bon Jovi

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
TheRock
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Co tak naprawde dzieje sie z Bon Jovi

Post autor: TheRock »

Nie Zabieram czesto glosu na forum Bon Jovi Ale ...
Inspiracja dla mnie bylo przeczytanie u kogos z opinii forumowiczow
nie cytuje !!! mam nadzieje ze nie przekrece
Ze Rysiowi podoba sie Any Other Day z LH a Jonowi nie koniecznie...
W koncu jednak ta jedna z lepszych piosenek znalazla sie na tej plycie.
Uwazam, ze Ryskowi podoba sie ten song , m. in. dlatego ze sa tam dwie jego solowki... A ostatnimi czasy biedny Richie ma nie wiele ku temu okazji na plytach. Bodaj ostatni jego pamietny wystep to 100 years (piosenka miodzio) z Crusha. Problem widze taki - Jon jakby ciagnie ten wozek w dziwna strone niekoniecznie te ktora reszcie sie podoba, ale z racji tak dlugiej przyjazni, a moze przyzwyczajenia chlopaki ida za nim jak te cielaki... Uwazam, ze Jon jezeli chce sie realizowac w inna strone powinien to zrobic sam i nagrac jakas swoja mydlana plyte... (najlepiej bez instrumentow sam glos Jasia bedzie mial pole do popisu)
Uwazam ze zespol to zespol a w tych nowych songach to Jon wpierdziela sie ze swoim glosikiem w momentach najmniej odpowiednich w ktorych akurat widzialbym tylko i wylacznie partie instrumentalne i solowke Richiego...

Chodzi mi o to ze kiedys tak nie bylo to wszytko bylo rozlozone na caly zespol a teraz... Owszem lubie LH nawet bardzo. Jednoczesnie uwazam, ze troche poprawek i ta plytka mogla bybyc genialna mianowicie wyciszyc glos Jona w paru miejscach powstawiac troche improwizacji intrumentalnych poprzedluzac gitare Ryska i gotowe Jon i tak by sie nie skapnal spiewal by sobie dalej w tym dziwnym swoim swiecie

Naprawde cenie Jona Bonjovi i nie wyobrazam sobie zespolu bez niego ale naprawde pozwolilby na litosc Boska wniesc troche wiecej do tej 'nowej' tworczosci BON JOVI innym czlonkom zespolu...
...and just only rock...
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Ja się astanawiam co się stało z naszymi odpowiedziami ?? Hmmm
Awatar użytkownika
adanuta
It's My Life
It's My Life

Post autor: adanuta »

To samo stało się z tematem o Jonie- "ciulu" ;) Zniknęły komentarze... !!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”