1 Rocznica - 27.05.2006...
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
1 Rocznica - 27.05.2006...
Z rana uświadomiłem sobie patrząc na własnoręcznie zrobiony plakacik ze zdjęciami, że to już rok. Tak dokładnie rok temu o tej godzinie było już po wszystkim. Piękny koncert w Stuttgarcie stał się historią. Byłem tam i zobaczyłem to o czym zacząłem marzyć tak naprawdę w 2003 roku. Niesamowite show z wieloma zaskakującymi akcentami jak tj spojrzenie na mnie wzrokiem idola milionów ludzi na całym świecie, genialny wstęp do Livin On A Prayer który sprawił, ze tak naprawdę nie wiedziałem o się dzieje (czy to sen ?). Na koniec wielki ryk i hałas błagający o powrót na jeszcze jedną piosenke, piosenke która miała brzmieć piekniej niż nigdy wcześniej. Tak "Never Say Goodbye"z Stuttgartu to moje ulubione wykonanie tej piosenki. Nawet za czasów gdzie lansowali tą piosenke nie brzmiała tak pięknie. To nie był jednak sen. Ten jeden koncert sprawił, że moje marzenie się spełniło a zarazem powstało nowe - pojechać na 2gi a może nawet 3ci koncert Bon Jovi.
Za sprawą pewnej osoby z forum (dzięki jeszcze raz) mogę włączyć sobie wyżej wspomniany koncert i wspominać. Co z tego że jakość nie jest rewelacyjna a i nie słychać jak naprawdę słyszalny był tłum (niestety obecna technologia ma swoje minusy) no i rzecz jasna nie oddaje nic (albo niewiele) z tamtej magi to nic, bo w magie sam mogę się wczuć wspominając tamten koncert.
Dobra koniec tych moich wypocin. Chciałbym się dowiedzieć jak wspominają swoje koncerty osoby które były na nich mniej więcej rok temu. Ja nie zapomnę tego do końca życia a Wy jak się do tego odnosicie ?
Za sprawą pewnej osoby z forum (dzięki jeszcze raz) mogę włączyć sobie wyżej wspomniany koncert i wspominać. Co z tego że jakość nie jest rewelacyjna a i nie słychać jak naprawdę słyszalny był tłum (niestety obecna technologia ma swoje minusy) no i rzecz jasna nie oddaje nic (albo niewiele) z tamtej magi to nic, bo w magie sam mogę się wczuć wspominając tamten koncert.
Dobra koniec tych moich wypocin. Chciałbym się dowiedzieć jak wspominają swoje koncerty osoby które były na nich mniej więcej rok temu. Ja nie zapomnę tego do końca życia a Wy jak się do tego odnosicie ?
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
- culles
- It's My Life
- Kontakt:
Pamietam pamietam, a jakze
W mysl zasady 'Fight hard, and the battle is yours' udalo nam sie spelnic marzenie, ktore zylo w nas przez lata. Od slowa do slowa, racjonalnych planow i wreszcie do spelnienia minelo juz tak wiele czasu, a nadal pamietam to jak dzis dzien. Kiedy na jednym ze zlotow padlo zdanie: "Jesli nie teraz to kiedy?" nie moglem uwierzyc, ze uda sie doprowadzic sprawe do konca, a jednak wiara czyni cuda !
Nie ukrywam, ze dzien koncertu byl jednym z najpiekniejszych jakie dane mi bylo doswiadczyc. Ta niesamowita atmosfera jest dla fana czyms co na dlugo pozostaje w pamieci. Tej magicznej nocy wszystko bylo tak jak byc powinno. Po tak mocnej fali krytyki z jaka spotkal sie zespol przed naszym wyjazdem chlopaki udowodnili mi, ze dalej potrafia przekazac fanom prawdziwa rock'and'rollowa energie jesli tylko tego chca. Koncert byl dla mnie niesamowitym przezyciem nie tylko jako fana BJ, ale przede wszystkim dla sluchacza dobrego gitarowego grania.
Za tak pozytywne emocje dziekuje calej ekipie z Fiata Punto ! Ten koncert na zawsze pozostanie w mojej pamieci jako. Dodam tylko, ze nie ma na swiecie lepszego uczucia jak 'smak' spelnionego marzenia.
Peace and KTF
W mysl zasady 'Fight hard, and the battle is yours' udalo nam sie spelnic marzenie, ktore zylo w nas przez lata. Od slowa do slowa, racjonalnych planow i wreszcie do spelnienia minelo juz tak wiele czasu, a nadal pamietam to jak dzis dzien. Kiedy na jednym ze zlotow padlo zdanie: "Jesli nie teraz to kiedy?" nie moglem uwierzyc, ze uda sie doprowadzic sprawe do konca, a jednak wiara czyni cuda !
Nie ukrywam, ze dzien koncertu byl jednym z najpiekniejszych jakie dane mi bylo doswiadczyc. Ta niesamowita atmosfera jest dla fana czyms co na dlugo pozostaje w pamieci. Tej magicznej nocy wszystko bylo tak jak byc powinno. Po tak mocnej fali krytyki z jaka spotkal sie zespol przed naszym wyjazdem chlopaki udowodnili mi, ze dalej potrafia przekazac fanom prawdziwa rock'and'rollowa energie jesli tylko tego chca. Koncert byl dla mnie niesamowitym przezyciem nie tylko jako fana BJ, ale przede wszystkim dla sluchacza dobrego gitarowego grania.
Za tak pozytywne emocje dziekuje calej ekipie z Fiata Punto ! Ten koncert na zawsze pozostanie w mojej pamieci jako. Dodam tylko, ze nie ma na swiecie lepszego uczucia jak 'smak' spelnionego marzenia.
Peace and KTF
Do piachu z tematem: "BON JOVI do piachu??"
"Bon Jovi skonczyli sie na Kill'Em All..." -Haslo roku
.:blog:.
"Bon Jovi skonczyli sie na Kill'Em All..." -Haslo roku
.:blog:.
-
- Have A Nice Day
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jadąc w niedzielny poranek autobusem linii 406, spoglądając na datę wyświetlającą się nade mną: 10.06.2007, która coś mi mówiła, ale do końca nie mogłam zajarzyć o co kaman
przed moimi oczkami zaczęły przewijać się obrazy z przed roku! Moja męka, radość, łzy i trzęsawka, nogi jak z waty hehe! Ale ten czas szybko leci! Mam nadzieje powtórzyć ten wyczyn
i wszystkim życzę tego samego. To naprawdę nie jest nic trudnego. Wystarczy chcieć!
Student, chciałeś chyba powiedzieć 28.05
Student, chciałeś chyba powiedzieć 28.05
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
-
- I Believe
Już postanowione
Wybieram się na koncert BJ
! Muszę ich w końcu na żywo posłuchać. Wysupłam jakoś kasę i pojadę. Jest już może plan trasy koncertowej w Europie?

- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Skoro rocznica, to jest i urodzinowy prezent dla tych co byli w MK i nie tylko
http://www.bonjovi.pl/forum/viewtopic.php?p=19427#19427
http://www.bonjovi.pl/forum/viewtopic.php?p=19427#19427
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg