Wrażenia z koncertów.

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Wrażenia z koncertów.

Post autor: Agata BJ »

Założyłam ten temat, ponieważ chciałabym się dowiedzieć, ilu z Was miało tę niesamowitą okazję pojechania na jeden lub też może kilka z koncertów naszych idoli. Bardzo mnie ciekawią Wasze wrażenia, które mieliście okazję przywieźć z tych koncertów. Czy przeżywaliście to całym serduchem? A może zdażyło się, że kilka łez szczęścia spłynęło po policzku? :) Ciekawi mnie, jak odebraliście to, że widzicie na własne oczy to, co tak uwielbiacie i cenicie. A napewno chcieliście to zobaczyć od dawna.
Ja niestety nie miałam jeszcze tej okazji, aby zobaczyć ich na żywo, wykrzykiwać ile sił w gardle tych wszystkich piosenek, które tak kocham i poczuć ten zapewne cudowny klimat, który towarzyszy tym widowiskom.
Miło by było przynajmniej poznać Wasze wrażenia skoro tak wielu z nas nie ma narazie możliwości doświadczyć ich samemu z takich czy innych powodów.
Oczekuję, że zechcecie się podzielić tym wszystkim z resztą fanów ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
CRUSHynka
Junior Admin
Junior Admin
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: CRUSHynka »

Cóż, jak zwykle w tego typu tematach pozostaje mi odesłać zainteresowanych do obszernej relacji z koncertu na stronie ;).
Proszę państwa, oto pyza :D :
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

....
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2008, o 18:36 przez jovizna, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Co mam powiedzieć? Zazdorszczę Ci. Nawet nie mów, że umyłaś tę błogosławioną dłoń ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Oj Jovizna - powiem Ci, że od 27 Maja dużo czasu mineło, ale dalej jestem pod wrażeniem koncertu.

Jovizna srób sobie odlew dłoni :)

A co do koncertów przy następnej płycie chyba kilka odwiedze, bo to jednak jest coś niesamowitego.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Please Wait.....Loading....
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

Fajnie, że chociaż niektórzy mogli obejrzeć występ chłopaków na żywo :) Jak na razie mnie to nie grozi :evil: Nawet nie wiecie jak wam piekielnie zazdroszczę ;)
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
Awatar użytkownika
aisling
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: aisling »

jovizna pisze: opis nie wysokich lotow
wręcz przeciwnie, czytając go czułam się uczestniczką tego wydarzenia, niesamowite, dzięki. Z niecierpliwościa czekam na zdjęcia, muszą być zrobione z pasją.
Lucky girl
“Believe in love. Believe in magic. Hell, believe in Santa Clause. Believe in others. Believe in yourself. Believe in your dreams. If you don't, who will?” JBJ
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

Ja byłam, jak parę innych osób, w Monachium na Olimpia Stadion. Podróż do miejsca przeznaczenia umilała mi obecnośc Filipa (bo tak ten chłopak chyba miał na imię... nie mam pamieci do imion :p). Gadalismy, jak można się domyślać, o BJ... czego się spodziewamy, jakie piosenki chcielibyśmy usłyszeć (spełniły sie nasze życzenia: TD i Dry County :D)
W niedzielę od samego rana lało... nie jest to miłe, majac w perspektywie udział w koncercie na stadionie... zanim doszłam do hostelu zdażyłam totalnie przemoknać. Do tej pory próbuje zwalczyć choróbsko :|
Na szczeście po południu przestało padac... nawet wyjrzało na chwilke słońce... nie było źle...
Ale przez tę pogodę nie poszłam pozwiedzac terenów przystadionowych i nie zobaczyłam odcisków rąk BJ :| O fakcie ich istnienia dowiedziałam sie w drodze powrotnej do Polski.
Miejsce miałam na trybunie... jak ja zazdrościłam tym którym udało dostac się bilet na płyte :beksa:
O supporcie niemieckim powiem krótko... beznadzieja... skaczace pajace...
Nickelback było ok... moja ulubiona Photograph i Far Away na zywo wyszły rewelacyjnie!!
No i nadszedł czas na BJ...
szczerze mówiąc to było jak sen... nie pamietam wszystkiego... wiem tyle, ze kazdą kolejną piosenke przyjmowałam z większym entuzjazmem...
szkoda, ze Niemcy sa tacy sztywni... czasem miałam wrażenie, ze tylko ja spiewam i tańcze... ale co tam :) było rewelacyjnie...
nie bede przytaczać set listy, bo mieliście sie okazje zapoznac...
szczególne wrażenie wywarły na mnie:
In These Arms - poczatek zaśpiewany przez Davida - szkoda, ze tak mało... miałam nadzieję, że całą zaśpiewa
Blaze Of Glory - soczyste, długie intro na perkusji - Tico "The Hit Man" Torres rulez!!!!
I'll Be There For You - rewelacyjny jak zawsze Rysiek - głos wciaz wspaniały... czekam na solowa płytę...
Bells Of Freedom - kocham te piosenkę najbardziej z całej płyty... gdy ja usłyszałam... w zasadzie gdy zobaczyłam na telebimie dzwony... myślałam, że się popłaczę (ostatecznie tylko zawilgotniałay mi oczy :P)
I'd Die For You, Raise Your Hands - ciesze sie przeogromnie, ze chłopaki graja sporo kawałków z SWW :)
Dry County - czekałam na tę piosenkę, modliłam sie by to zagrali... szczerze to były lepsze wykonania tego utworu... Rysiek troche przekombinował z solówką... chociaż może przy któryms z kolei przesłuchaniu doszłabym do wniosku, że lepszej wersji nie słyszałam :P
TD - szczerze to była dla mnie duż niespodzianka... nie zdażyło się na wczesniejszych koncertach, żeby zagrali i DC i TD ... szlenie się cieszyłam... zaspiewałam całą "razem" z chłopakami... przewspaniałe uczucie...
Koncert rewelacyjny, choć wiecej udało mi się usłyszeć niz zobaczyć z mojej trybuny. Chłopaki pokazali klase. Jedno jest pewne, że ten koncert umocnił moją "wiare".
Nie moge doczekać się następnej płyty i kolejnej trasy... ale tym razem jeden koncert mnie nie zadowoli... a juz trybuna na pewno... bede pod sama sceną :D
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Tak odświeżając temat, zamieszczam moją relację z koncertów "od kuchni"! To dla tych co mają nadmiar wolnego czasu :D

bon jovi
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

:D no prosze prosze tego sie nie spodziewałem po tobie jovizna takie szalenstwo no no a ta flaga:D

pozdro
Kingu-Śnieżka
It's My Life
It's My Life

Post autor: Kingu-Śnieżka »

Wspaniale się czyta o czyimś spełnionym marzeniu. :)

Jovizna, tak szczegółowo to opisałaś, że aż sama poczułam się jakbym tam była. Muszę przyznać, że zazdroszczę :). I gratuluje odwagi.
"And I know nothing good comes easy
All good things take some time "
Awatar użytkownika
Marta
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: Marta »

Tylko pozazdorścić. Jak czytałam tą relacje to aż dech zapierało w piersiach. Ale przypuszczam ze to pewnie nic, chciałabym wiedzieć jak sie człowiek czuje, jeśli właśnie spełnia sie jego marzenie, jeśli widzi przed sobą ludzi których podziwia i cenni kilka (bądz kilkanaście lat). Ja tez tak chce!!!
Wpatruję się w okno, to taka długa droga w dół.
Chciałbym wyskoczyć,ale boję się uderzyć o ziemię...
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: mrok »

Właśnie...aż dreszcze przechodza...też bym chciała... pojechać na koncert... miałam jechac w zeszłym roku ale przepadło :(
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
Awatar użytkownika
gnjovi
I Believe
I Believe
Ulubiona płyta: New Jersey

Post autor: gnjovi »

tak jak jovizna byłem 11.06.2006 roku w Anglii w Milton Keynes.wreszie po 20!!!!!!!!!!!!!latach bycia fanem Bon Jovi miałem szczęście być na Ich koncercie!!!!!!!!!!!!!po to tyle wykrzykników że wreszcie poczułem co to znaczy być fanem Bon Jovi.coś niesamowitego!!!!!!!koncert zaczął się około 19.40 a ja 0d 11 sterczałem pod stadionem!ale się opłaciło nieważne zdarte gardło non stop śpiewanie każdego kawałka nieważne to że nie byłem pod sceną wtedy jeszcze nie byłem w backstage ale liczyła się tylko możliwość zobaczenia ich na żywo!!to jest to !!!!!!nie do opisania show na mega poziomie atmosfera niesamowita 45 tysięcy ludzi.nie zapomnę tego do końca życia !!!nawet Jonowi chciało się poszaleć mimoi ż w ostatnich latach nas nie rozpieszczał(crush).
Bon Jovi Forever-tylko to mi przychodzi do głowy.
P.S. richiemu wtedy się tylko trochę przytyło ale to bez znaczenia
Not old just older
SOMEDAY I'LL BE SATURDAY NIGHT
aśka_
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: aśka_ »

kurcze kochani mam 31 lat a czuje że gdybym miała okazje byc na koncercie to pewnie byłabym gorsza :P niz te 16( bez obrazy oczywiście kochani) mam nadzieje ze dozyje tego dnia kiedy przyjada do nas a wierze ze przyjadą... jak zazdroszcze tym co to przezyli jovizna, gnjovi i inni kurcze ale mieliście szczęście ... dzięki za ten opis koncertu chociaż mała namiastka echhhh ;)
rock it's my live
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”