2006-11-29 UK Music HOF - podziekowania

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

2006-11-29 UK Music HOF - podziekowania

Post autor: jovi »

Tak więc miałem przyjemność oglądniecia UK Music HOF i napisze kto komu dziekował :

TICO:
na początku fanom za wsparcie, rodzinom za miłość i kumplom z zespołu Jonowi, Richiemu, Davidowi, Hughowi i Alecowi :) (sorki za spolszczenia) za 24 najlepsze lata jakie kiedykolwiek mialem

DAVID:
Thank u very much, fanom, zespołowi i thank u very much

RICHIE:
yeah, thank u , thank u , thank u so much,
ciężko jest podziękować każdemu, musimy podziękować naszym mentorom, ludziom którzy nauczyli nas jak tego dokonać, ludziom takim jak The Beatles, George Martin, Jimmy Page, Eric Clapton ktorzy nauczyli mnie jak się pisze piosenki, jak się produkuje płyty, podziekowac również rodzinie ale najwieksze podziekowania naszym fanom bo to oni sprawili ze jestestem tutaj z tymi ludzmi (wskazuje zespoł) - no bulshit - best thing in the world ... thanks everybody .... Jon (odwrócil się do jona i sie uscisneli)

JON:
(tyle ile zrozumialem z jego gadki)

bla bla bla chlopak chce miec zespol rockowy bla bla bla zespol rockowy chce nagrac plyte bla bla bla miec marzenie bla bla bla gitara bla bla bla dziekuje za to marzenie

Jakos najbardziej podziekowania TICO mi spasowały - pamietal o wszystkich ... Rysiek ... powiedzial to co czul ... David widac ze oszolomiony a Jon jak takie dziecko ktore nauczylo sie wierszyka i gdy dostaje nagrode to zawsze klepie ten wierszyk.
Ocene pozostawiam wam:)

a jesli ktos kiedys wpisze w to bla bla bla slowa ktore Jon wypowiedzial to chyba i tak nie zmieni sensu jego wypowiedzi
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Przemowienia Jona nie dało sie bardziej spłycic?
Ja nie mam zadnych zarzutow. Riczi pokazal, ze jest super gosc, a przemowienia pozostalych czlonkow hmmm czy ja cos ominelam?? bo jakos nie spostrzeglam :D

[ Dodano: 2006-12-12, 23:46 ]
I dla sprostowania to HOF było chyba 14 listopada a nie 29... chyba ze widziales inne i stad to moje niedopatrzenie sie innych przemowien.

8-) 8-) 8-)
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

;) mozliwe ze 14 na VH1 pierwszy raz się pokazało 29 - za dużo skróciłem i nie dopisałem "aired" teraz możesz linczować
C'mon
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”