Głosujemy!!! najchętniej oczywiście bym zagłosował na coś pokroje keep the faith czy Wild is a wind.. no ale nie mamy wyjścia.... taką mamy propozycje na 2013 :] ....
So you want to be a cowboy,
Well you know it's more that just a ride...
Wczoraj mając gości, miałam puszczone płytę Bon Jovi, w pewnym momencie przełączyłam na radio RMF, i tuż zaraz słyszę pierwsze dźwięku i krzyczę że w radiu też BJ (always) , a kolega mi na to że to gunsi , ale wyszło na moje
"Ani Mru-Mru" mają ostatnio skecz gdzie w tle leci BJ. Mieliśmy "firmowe" bilety. Skecz trwa, leci BJ Livin' On A Prayer, a ludziska z pracy szum podnoszą. Cały rząd słyszę hasła "ej ej słyszysz to""załatwiłaś sobie czy jak?" Się ruch na widowni aż zrobił, bo trochę nas było Fajnie TAK być kojarzonym
Niemcy mają dobry gust muzyczny. Zawsze jak Puchar Świata jest w Niemczech głównie słyszymy rock, a jak leci pop to jest na poziomie. Dziś był livin, wczoraj bwc. Kiedyś słyszałem np runaway.
How does money lead to greed
When there's still hungry mouths to feed
Doczekaliśmy się transmisji ostatniego koncertu z trasy BWC!
*Watch Bon Jovi's final concert LIVE* Tues 17th Dec 2013 @ 7:15pm at www.telstra.com. Telstra Thanks presents the final show of Bon Jovi’s Because We Can World Tour live from Brisbane’s Suncorp Stadium. Do not miss this spectacular concert!
Collie pisze:Doczekaliśmy się transmisji ostatniego koncertu z trasy BWC!
*Watch Bon Jovi's final concert LIVE* Tues 17th Dec 2013 @ 7:15pm at www.telstra.com. Telstra Thanks presents the final show of Bon Jovi’s Because We Can World Tour live from Brisbane’s Suncorp Stadium. Do not miss this spectacular concert!