Wizerunek zespołu
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Little Bit Of Soul
-
- Little Bit Of Soul
- Kontakt:
to by było piękne... ale niestety Bon Jovi jako zespół komercyjny, zmieniają się razem z modą... ich muzyka obecnie jest robiona pod publikę, to i image jest taki... 'zwykły'...Tatiana pisze: No dobra, ale wyobraz sobie Jona latajacego po scenie w tych ciuszkach z lat 80'. Troche glupio by to wygladalo, nieprawdaz
Bon Jovi w latach 80-tych wyglądali tak, a nie inaczej, bo taka była moda... ale swoją droga, taki wygląd jest najlepszy... kapela najlepiej się prezentowała w latach 84 - 89.. czyli do pierwszego rozłamu zespołu...
ONLY GLAM!
80's - the best fuckin' years of all time!
-
- I Believe
- Kontakt:
Mnie, podobnnie jak zalozycielowi tematu, najbardziej podoba sie image znany z czasow These Days. Dodalbym, ze jestem rowniez za wizerunkiem zespolu w "epoce" Keep The Faith. Zarowno w latach osiemdziesiatych, jak i teraz BJ po prostu podazaja za moda... A w latach 90-tych (KTF i TD) gdyby podazali za moda, wygladali by jak zespol grunge'owy 
Miło , ze ktos sie ze mna zgadza ... , Ale
Bo ja nie. A komu sie zdarzało nosić koszule flanelowe, kolczyki itd
Jak by nie było, są to elementy ubioru muzyków grunge.
Nie wspomne o muzyce, która w jakiejś części była inspirowana tym stylem, choć w wiekszej mierze była po prostu bardziej dojarzała z albumu na album co było bardziej ich zasługą niz wpływów grunge. Jezli o muzykę chodzi, to tak własnie myśle (tak chciałbym mysleć
:/)
Tak czy siak New Jersey - These Days była najleprzym okresem Jovisów
Jesteś pewien na 100%A w latach 90-tych (KTF i TD) gdyby podazali za moda, wygladali by jak zespol grunge'owy
Nie wspomne o muzyce, która w jakiejś części była inspirowana tym stylem, choć w wiekszej mierze była po prostu bardziej dojarzała z albumu na album co było bardziej ich zasługą niz wpływów grunge. Jezli o muzykę chodzi, to tak własnie myśle (tak chciałbym mysleć
Tak czy siak New Jersey - These Days była najleprzym okresem Jovisów
- maDZia_14323
- Keep The Faith
- Misiek
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Nareszcie mam neta!!
Osobiście nie lubię nikogo krytykować za wygląd i styl, mogę co najwyżej powiedzieć jaki wizerunek mi się podoba. Najbardziej lubiłem i lubię ich obraz z lat "Keep the faith" i "These days" (też miałem takie włoski kiedyś
)
Ale koncertowy wizerunek ze złotych lat osiemdziesiątych jest niepowtarzalny i przywraca wspomnienia...
Osobiście nie lubię nikogo krytykować za wygląd i styl, mogę co najwyżej powiedzieć jaki wizerunek mi się podoba. Najbardziej lubiłem i lubię ich obraz z lat "Keep the faith" i "These days" (też miałem takie włoski kiedyś
Ale koncertowy wizerunek ze złotych lat osiemdziesiątych jest niepowtarzalny i przywraca wspomnienia...
"If You believe in something,
You can't give up"
R.S.
You can't give up"
R.S.