BJ znowu bez Sambory...
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
ja co dzień mam mieszane uczucia, gdy widzę, że nie ma nowej info od Rycha.
No bo z jednej strony chciałbym uszanować to że facet ma coś (nieważne co) do załatwienia, a z drugiej strony skoro napisał, że ma się dobrze i do zobaczenia "bardzo szybko" to oznacza, że tragedii nie ma i można podzielić się swoimi spostrzeżeniami.
Fakt, że nadal nic nie zatłitował, świadczyć może wg mnie o tym, że albo nie ma do tego głowy (a wcześniej pisał często), czyli np. zajmuje się kimś bliskim, albo jest odcięty od internetu.
Możliwe, że np. jego Mama zachorowała (odpukać) i chce z nią pobyć, nie zwalająć na głowę paparazzi. Myślę, że to dobry powód i nie musiałby się z tego tłumaczyć.
Dość długi okres bez tweetera skłania mnie także do refleksji, że być może jest odcięty od netu i przechodzi jakąś kurację. Z tego też nie musi się tłumaczyć.
Natomiast wg mnie raczej na pewno nie myśli o karierze solo, bo by komunikatami robił sobie promocję
No bo z jednej strony chciałbym uszanować to że facet ma coś (nieważne co) do załatwienia, a z drugiej strony skoro napisał, że ma się dobrze i do zobaczenia "bardzo szybko" to oznacza, że tragedii nie ma i można podzielić się swoimi spostrzeżeniami.
Fakt, że nadal nic nie zatłitował, świadczyć może wg mnie o tym, że albo nie ma do tego głowy (a wcześniej pisał często), czyli np. zajmuje się kimś bliskim, albo jest odcięty od internetu.
Możliwe, że np. jego Mama zachorowała (odpukać) i chce z nią pobyć, nie zwalająć na głowę paparazzi. Myślę, że to dobry powód i nie musiałby się z tego tłumaczyć.
Dość długi okres bez tweetera skłania mnie także do refleksji, że być może jest odcięty od netu i przechodzi jakąś kurację. Z tego też nie musi się tłumaczyć.
Natomiast wg mnie raczej na pewno nie myśli o karierze solo, bo by komunikatami robił sobie promocję
Jak na moje to zbyt długo by się zastanawiał. Jeśli chciał by robić karierę solo, to ścierpiał by jeszcze parę koncertów a potem otwarcie opuścił zespół, na pewno nie w taki sposób, że nie mógłby jak teraz nic o tym pisać... No chyba, że ma w umowie z BJ podpisane, że nie może odejść z zespołu i poszedł na chorobowe, bo jak wiadomo z niewolnika nie ma pracownikaDand pisze:^^^a moze nie tweetuje bo zastanawia sie co dalej robic ? jakie kroki poczynic jesli to rzeczywiscie byla klotnia ?
Za duzo tych pytan.
Ale nie sądzę

- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Brak jakichkolwiek info jest niepokojący...
Chyba jednak to będzie kuracja ale bez fleszy i nagłośnienia. Ktoś już pisał że jak demony zaczynają wołać to trzeba działać szybko...
Co by to nie było uważam że jesteśmy świadkami chyba ostatniej takiej sytuacji...
Jon chyba musi zrozumieć że czas na przerwę(nawet Tico już jęczał że za często jest wzywany)...Byle tylko do Gdańska przyjechali wszyscy. Może to być po raz pierwszy i ostatni jak dla mnie...Nie mam od nich większych wymagań...Ale coś się kończy...
hehe, najnowsze ploteczki o przyszłym tatusiu:
http://en.mediamass.net/people/richie-s ... umors.html
Chyba jednak to będzie kuracja ale bez fleszy i nagłośnienia. Ktoś już pisał że jak demony zaczynają wołać to trzeba działać szybko...
Co by to nie było uważam że jesteśmy świadkami chyba ostatniej takiej sytuacji...
Jon chyba musi zrozumieć że czas na przerwę(nawet Tico już jęczał że za często jest wzywany)...Byle tylko do Gdańska przyjechali wszyscy. Może to być po raz pierwszy i ostatni jak dla mnie...Nie mam od nich większych wymagań...Ale coś się kończy...
hehe, najnowsze ploteczki o przyszłym tatusiu:
http://en.mediamass.net/people/richie-s ... umors.html
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
zapomniałem wcześniej dopisaż, że skoro Jon przyznał, że nie rozmawiał do tej pory z Rychem to raczej też eliminuje chorobę kogos z rodziny Richiego i przechyla szalę na odcięcie od sieci i telefonów 
P.S. Pępowiny nie przecina się prawie miesiąc, więc to tez nie powód koncertowej absencji
[ Dodano: 2013-04-08, 18:18 ]
Ja tam wolę, żeby grali u nas pełnym składem co wakacje (i w soboty a nie dni pracy) 
P.S. Pępowiny nie przecina się prawie miesiąc, więc to tez nie powód koncertowej absencji
[ Dodano: 2013-04-08, 18:18 ]
nie bądź minimalistąprezes1 pisze:Byle tylko do Gdańska przyjechali wszyscy. Może to być po raz pierwszy i ostatni jak dla mnie...Nie mam od nich większych wymagań...Ale coś się kończy...

- misiek_93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Tak dla jasności to ten portal to swoistego rodzaju portal satyryczny, który podaje newsy totalnie wyssane z palca. Zresztą sami redaktorzy tegoż serwisu sami się do tego przyznają http://en.mediamass.net/blog/mediamass-projectprezes1 pisze:hehe, najnowsze ploteczki o przyszłym tatusiu:
http://en.mediamass.net/p...ncy-rumors.html
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No wiarygodnie taki portal nie wygląda ale kurczę wolałbym żeby takie ploteczki były prawdziwe bo można sobie wyobrazić że trafił na jakąś herod-babę i ta kazała mu skakać koło siebie bo jest w ciąży, hehe...
Byłoby to zabawne...
A tak wiemy że nic nie wiemy...
A tak wiemy że nic nie wiemy...
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No Denise anymore! Richie's present status: unknown.
Ale wydaje mi się, że po starych babach(Cher), rówieśniczkach(Heather), młodszych(Denise) czas teraz na najmłodsze(koleżanki Avy)...
Choć akurat w Californii to niebezpieczne(patrz: Roman Polański)...
Ale wydaje mi się, że po starych babach(Cher), rówieśniczkach(Heather), młodszych(Denise) czas teraz na najmłodsze(koleżanki Avy)...
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Nie przesadzajmy, Cher miała tylko 40, gdy się spotykaliprezes1 pisze:Ale wydaje mi się, że po starych babach(Cher)
PS. Dodałbym jeszcze kilka znanych nazwisk kobiet Sambory, m.in.: Diane Lane, Claudia Schiffer, Victoria Silvstedt, a ostatnią znaną mediom kobietą Rycha była Yasmin Mitri (2010 rok)
Prezes jak zawsze trafne, zabawne porównanieprezes1 pisze:czas teraz na najmłodsze(koleżanki Avy)...
PS. I jeszcze małe sprostowanie a propos wcześniejszej dyskusji o celebrytach.. David Beckham jest wciąż czynnym piłkarzem, gra w Paris Saint Germain, w środę w TVP1 będzie można zobaczyć go za pewne w meczu z Barceloną
- Mona Tozzi
- Keep The Faith
http://www.philx.tv/dates.html
Zniknęły daty, została tylko ta informacja:
"Catch PHIL X filling in for Ritchie Sambora on the BON JOVI tour in April!"
Czyżby...
Zniknęły daty, została tylko ta informacja:
"Catch PHIL X filling in for Ritchie Sambora on the BON JOVI tour in April!"
Czyżby...
"Don't waste your time away thinkin' 'bout yesterday's blues"
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
W rachubę wchodzą dwie daty, albo Teofil będzie zastępował Rycha do 17.04, albo do 25.04, czyli do końca północnoamerykańskiej trasy. Mówiąc wprost nie jest sprecyzowane jeszcze, czy będzie to dwu czy trzytygodniowa absencja...Dand pisze:Czyli nawet sami nie wiedzą ile to potrwa, ciekawe.
Dla mnie to już mało istotne. W Europie Sambo będzie na miliard procent.
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day