Coverjemy, wysyłamy i wygrywamy ESP Richiego.
Moderator: Mod's Team
ZB, chyba znowu trafiłeś w sedno! Ja osobiście raczej nie narzekam na WAN bo to nie sztuka; co jakiś czas coś przesłucham, ale po każdych takich przesłuchaniach muszę się "oczyścić" gitarą Sambory z Aftermath, żeby nie stracić szacunku do BJ za te bon disco beaty...ZB pisze:No tak... EP-ke niech Richie wydaje, albo co. Bo ludzie zaczynaja glupiec od WAN-a xDprezes1 pisze:Chodzi mi o używanie słowa 'kupa' jak w przedszkolu...Niech sobie używa gówno, ścierwo etc...Nie o gustach tu mowaWięc luz ludzie!
wiesz Prezes, a ja się cały czas zastanawiam, czy na WAN Jon też nie nagrał szczerze tego co ma teraz w sercu, że o prostocie nie wspomnę... Oglądając nowe utwory na scenie mam wrażenie, że taki styl to nie tylko prawa marketingu, ale, że Jon świetnie się w nich czuje...prezes1 pisze:Ja też wyczekuję nowych nagrań Ryśka z niecierpliwością. Kazał czekać 14 lat i nagrał coś co płynie z serca. To jest dla mnie najważniejsze w muzyce. Szczerość, prostota,
To ja muszę się z ojcem zgadać, bo lepiej ode mnie na gitarze graKondZik pisze:https://www.youtube.com/watch?feature=p ... lpIqwj1L7Q
Coverjemy, wysyłamy i wygrywamy ESP Richiego.