Richie nagrywa
Moderator: Mod's Team
Dwa razy kiedy zaśpiewał live, jak się nie mylę grał na elektryku, ale występy live, a teledysk, to co innego.. W m.in. Because We Can i Follow Jon gra na akustyku na koncertach, a w teledyskach w ogóle nie miał gitary.. Albo Richie we wspomnianym wcześniej teledysku Thank You.. Chyba, że Richie inną piosenkę zaprezentuje w teledysku..
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2013, o 13:37 przez Smolek, łącznie zmieniany 1 raz.
To pewnie ta sama gitarka nad którą się zastanawialiśmy podczas występów w BBC i Stuttgarcie. Chyba faktycznie Martin, skądś mi się kojarzą podobne markery.misiek_93 pisze:Co do stajni tej gitarki to obstawiam Martin. Dla nich charakterystyczne są takie zdobienia jak na tej gitarze, którą dzierży Richie, dookoła pudła i też dookoła otwora w pudle.
Co do nowego klipu i singla to powtórzę Wasze opinie i podpisuję się czym mogę pod Seven Years Gone - najlepszy numer z albumu
No właśnie. Też tak myślę.Dand pisze:Oczywiście,że tak. Do zwrotki normalnie potrzebny jest akustyk i to pewnie ten moment, pewnie 1 zwrotki, widzimy na zdjęciu. To musi być 7YG. Musi ! ;pRicky Skywalker pisze:Może się mylę, ale jak słucham 7YG non stop, to sądzę że w zwrotkach (szczególnie w pierwszej) jest akustyk
- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
@TheRealSambora:
I jammed with violinist @annmariecalhoun for an acoustic version of “Taking a Chance on the Wind” Check it out: http://t.co/pTEigP7xWZ
Solo na skrzypcach wymiata!
I jammed with violinist @annmariecalhoun for an acoustic version of “Taking a Chance on the Wind” Check it out: http://t.co/pTEigP7xWZ
Solo na skrzypcach wymiata!
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
To jest nas dwóchKondZik pisze:Talia dziękuje
I LOVE THIS GUY
Jestem 100% hetero ale kocham Go
Ej, naprawdę przydałaby się teraz jakaś EPka, choćby z 2-3 nowe kawałki i parę akustycznych starych...
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt: