Richie nagrywa
Moderator: Mod's Team
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Patrząc na poczyniania Richiego to ta płyta Bon Jovi to nie jest to co chciał robić w tym akurat czasie. Szkoda,że Jon nie chciał jeszcze poczekać z trasą, tak by to miało ręce i nogi. Na JT zresztą już pojawiają się teorie, że każdy z chłopaków chciał jeszcze z rok przerwy, zwłaszcza,że odnoszą mniejsze lub większe sukcesy. Może to na siłe szukanie teorii spiskowych, może nie, ale patrząc na wątpliwości co do zaangażowania RS w nowy projekt Bon Jovi jest to możliwe.
Fota świetna, czekam na video, zwłaszcza,że Richie już nie będzie blondynem xD a i Seven Years Gone to magiczny utwór.
Jakby jeszcze wyszedł fizyczny singiel wraz z bonusem Our Secret Place to było by coś.
Fota świetna, czekam na video, zwłaszcza,że Richie już nie będzie blondynem xD a i Seven Years Gone to magiczny utwór.
Jakby jeszcze wyszedł fizyczny singiel wraz z bonusem Our Secret Place to było by coś.

- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
O, tak, podpisuję się rękami i nogami!Dand pisze:Jakby jeszcze wyszedł fizyczny singiel wraz z bonusem Our Secret Place to było by coś.
Acz pojawia się pytanie czy na pewno będzie tym 2 singlem 7YG...
No i ciekawi mnie swoją drogą - jeśli rzeczywiście Richie będzie miał możliwość zaprezentowania swojego solowego materiału na koncertach BJ, jak to będzie brzmiało z "nowym zespołem"
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
Szczerze chętnie zobaczyłbym teledysk do 7 Years Gone. 
Słyszeliście, o tym? Bo jakiś czas temu znalazłem to portalu bj.pl:
"Na kanapie, w rozpiętych dżinsach siedzi Jon Bon Jovi. Prawą rękę ma w spodniach, a lewą gestykuluje trzymając kontroler Xbox360. Obok niego, trzymając w prawym ręku iPhone'a, a w lewym kontroler siedzi Richie Sambora. Tweetuje i gra w Guitar Hero jednocześnie. Obaj strasznie się nudzą, w końcu właśnie skończyła się trasa koncertowa. Nudzą się do tego stopnia, że nie mogą przejść drugiego poziomu w Guitar Hero. W pewnym momencie ze szczytu schodów odezwał się pewny i silny głos kobiecy: "Nie macie nic innego do roboty, tylko leżycie i gracie w gry komputerowe? Weźcie się za coś!". Obaj Jon i Richie go zignorowali, lecz później spojrzeli na siebie i jeden do drugiego powiedzieli: "Może powinniśmy?", "Myślisz?". Jon odpowiedział: "Mam ochotę napisać jakieś piosenki." Richie usiadł na kanapie jak pies, który właśnie usłyszał, że idzie na spacer: "Tak? To może teraz? ("What About Now?" - przyp. tłum.)". "Dopiero kilka tygodniu temu wróciłem z St. Barts" - odparł marudząc i zmieniając zdanie Jon jednocześnie rzucając kontroler Xboxa na podłogę - "Dlaczego już mielibyśmy to robić?". Nie przerywając zabawy na Xboxie z pełnym spokojem w głosie, a może i odrobiną aluzji Richie odparł: "Ponieważ możemy? ("Because We Can?" - przyp. tłum.)".
Słyszeliście, o tym? Bo jakiś czas temu znalazłem to portalu bj.pl:
"Na kanapie, w rozpiętych dżinsach siedzi Jon Bon Jovi. Prawą rękę ma w spodniach, a lewą gestykuluje trzymając kontroler Xbox360. Obok niego, trzymając w prawym ręku iPhone'a, a w lewym kontroler siedzi Richie Sambora. Tweetuje i gra w Guitar Hero jednocześnie. Obaj strasznie się nudzą, w końcu właśnie skończyła się trasa koncertowa. Nudzą się do tego stopnia, że nie mogą przejść drugiego poziomu w Guitar Hero. W pewnym momencie ze szczytu schodów odezwał się pewny i silny głos kobiecy: "Nie macie nic innego do roboty, tylko leżycie i gracie w gry komputerowe? Weźcie się za coś!". Obaj Jon i Richie go zignorowali, lecz później spojrzeli na siebie i jeden do drugiego powiedzieli: "Może powinniśmy?", "Myślisz?". Jon odpowiedział: "Mam ochotę napisać jakieś piosenki." Richie usiadł na kanapie jak pies, który właśnie usłyszał, że idzie na spacer: "Tak? To może teraz? ("What About Now?" - przyp. tłum.)". "Dopiero kilka tygodniu temu wróciłem z St. Barts" - odparł marudząc i zmieniając zdanie Jon jednocześnie rzucając kontroler Xboxa na podłogę - "Dlaczego już mielibyśmy to robić?". Nie przerywając zabawy na Xboxie z pełnym spokojem w głosie, a może i odrobiną aluzji Richie odparł: "Ponieważ możemy? ("Because We Can?" - przyp. tłum.)".
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Ej, ludki - prośba. Kto ma Twittera, niech napisze do Ryśka prośbę o to, by nowy singiel był wydany na CD z Our Secret Place jako dodatkiem
Ja już to zrobiłem, jak będzie nas więcej, to może się go uda przekonać 
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
No niby mamy w całości, szkoda, ze nie pojawiła się piosenka na płycie.. Our Secret Place też bym chętnie usłyszał. A była jeszcze jedna piosenka, o której kiedyś była mowa, czyli "Lets Discuss The Call". No ciekawe.. Zobaczymy jak to będzie.
Ciekawe, co będzie grał Richie na koncertach Bon Jovi. Na pewno Every Road.. Ale mam nadzieję, że usłyszymy jeszcze coś innego. Najbardziej chciałbym: Seven Years Gone, You Can Only Get So High i Learnin' How to Fly with a Broken Wing.
Ciekawe, co będzie grał Richie na koncertach Bon Jovi. Na pewno Every Road.. Ale mam nadzieję, że usłyszymy jeszcze coś innego. Najbardziej chciałbym: Seven Years Gone, You Can Only Get So High i Learnin' How to Fly with a Broken Wing.
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
I Stranger In This Town.Ricky Skywalker pisze:...i The Answer, Father Time, Hard Times Come Easy...
Kiedyś pojawiła się taka informacja:
"Wkrótce zespół zbierze się, by przećwiczyć około 75 piosenek, które planują zagrać na koncertach. Wśród niech ma znaleźć się miejsce także dla solowych dokonań Jona - w tym dwóch nowych akustycznych z soundtracku do filmu Stand Up Guys oraz utworów Richiego z płyty Aftermath Of The Lowdown".
Pisałem tylko z AOTL, właśnie nie wiadomo, czy będzie grał coś ze wcześniejszych albumów. Takie Stranger In This Town możliwe, że jednak zagra. Zobaczymy.
- misiek_93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Mikrofon chyba pożyczył z planu nagraniowego teledysku do BWCKondZik pisze:Richie na swoim twitterze wrzucił zdjęcie.
Obrazek
"Hey everybody, still doin stuff to promote Aftermath of the Lowdown. Here's a shot from an upcoming vid...."
Zapowiada się teledysk do nowego singla? 7 years gone? Czekamy z zaciekawieniem.
ps. świetne zdjęcie aż wylądowało u mnie na tapeciePytanie co to za stajnia tego elektroakustyka?
No i już nie mogę się doczekać nowego teledysku
[ Dodano: 2013-01-31, 13:19 ]
A ja powiem wam szczerze, że moim zdaniem wersja Homebound Train w wykonaniu Sambory urywała jaja.... I to ją chciałbym usłyszeć najbardziej w GdańskuSmolek pisze:Ciekawe, co będzie grał Richie na koncertach Bon Jovi. Na pewno Every Road.. Ale mam nadzieję, że usłyszymy jeszcze coś innego. Najbardziej chciałbym: Seven Years Gone, You Can Only Get So High i Learnin' How to Fly with a Broken Wing.
- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Super, że będzie drugi singiel i drugi teledysk 
Moim zdaniem wtedy szanse na wykonanie utworów z AOTL wzrastają, może Richie będzie chciał promować wtenczas ten drugi singiel? (jak większość mam nadzieję, że to będzie 7YG)
Na trasie najbardziej bym chciała żeby pojawił się Stranger, a z nowych 7YG
Ale usłyszeć jeszcze raz The Answer
Szkoda, że Richie nie ma już zaplanowanych solowych koncertów... A jedyne co będziemy mogli w przyszłości usłyszeć, to może 1 utwór na koncert zespołu..
Moim zdaniem wtedy szanse na wykonanie utworów z AOTL wzrastają, może Richie będzie chciał promować wtenczas ten drugi singiel? (jak większość mam nadzieję, że to będzie 7YG)
Na trasie najbardziej bym chciała żeby pojawił się Stranger, a z nowych 7YG
O Father Time możesz zapomnieć, w wywiadzie z bodajże włoskimi przedstawicielami fanklubu, Richie wspomniał, że nie ma szans, bo głos mu się zmienił i nie jest w stanie jej wykonać.Ricky Skywalker pisze:...i The Answer, Father Time, Hard Times Come Easy...
Ale usłyszeć jeszcze raz The Answer

Szkoda, że Richie nie ma już zaplanowanych solowych koncertów... A jedyne co będziemy mogli w przyszłości usłyszeć, to może 1 utwór na koncert zespołu..
O tak, zgadzam się!misiek_93 pisze:A ja powiem wam szczerze, że moim zdaniem wersja Homebound Train w wykonaniu Sambory urywała jaja.... I to ją chciałbym usłyszeć najbardziej w Gdańsku
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Może się mylę, ale jak słucham 7YG non stop, to sądzę że w zwrotkach (szczególnie w pierwszej) jest akustyk 
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2013, o 12:39 przez Ricky Skywalker, łącznie zmieniany 1 raz.
- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
To była moja pierwsza myśl po ujrzeniu zdjęcia... Bardziej pasuje np. do Taking a Chance On The Wind.. albo WorldKondZik pisze:Tylko pytanie czy w 7YG jest akustyk.

Zobaczymy.
Juz nie moge się doczekać
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile