Richie nagrywa
Moderator: Mod's Team
Jeżeli by Forgiveness Street na tym się znalazło, to byłbym zachwycony, bo bardzo lubię te piosenkę, i ubolewam na tym, ze nie znalazła się na Aftermath.. A jeszcze była jedna piosenka, z jakąs długą nazwą, może ona też by się pojawiła. I jeszcze utwór z Alicią Keys. Wyszło by 4 piosenki. Na pewno bym coś takiego kupił. 
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Ta piosenka miała się nazywać bodaj "Let's discuss on the phone"
I jeśli to rzeczywiście będzie EPka, to może się okazać, że to będzie nawet do 7-8 piosenek (np. zeszłoroczna EPka Take That z odrzutami z ich ostatniej płytki, "Progress"). Już się nie mogę doczekać oficjalnego info 
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- misiek_93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
http://www.cgm.pl/aktualnosci,26925,pos ... ,news.html
Udostępniono nowy album Alicii Keys do odsłuchania. Czy ktoś może wie, w którym kawałku możemy usłyszeć Richiego?
[ Dodano: 2012-11-30, 20:40 ]
Właśnie ukazała się specjalna reedycja piosenki I'll Always Walk Beside You z udziałem Alici Keys na pianinie http://richiesambora.com/2012/11/ill-al ... eside-you/ Cały dochód ze sprzedaży tego kawałka zostanie przelany na konto Czerwonego Krzyża w celu walki ze skutkami huraganu Sandy. Lubię tę piosenkę i to nawet bardzo, ale poszli na łatwiznę, bo z tego co słyszę to po prostu na początku wycieli gitary i w zamian dali pianino Alici Keys. Podejrzewam, że żaden instrument ani wokal Ryśka nie zostały nagrane na nowo tylko po prostu zmiksowane na nowo tyle, że z dodanym pianinem
Udostępniono nowy album Alicii Keys do odsłuchania. Czy ktoś może wie, w którym kawałku możemy usłyszeć Richiego?
[ Dodano: 2012-11-30, 20:40 ]
Właśnie ukazała się specjalna reedycja piosenki I'll Always Walk Beside You z udziałem Alici Keys na pianinie http://richiesambora.com/2012/11/ill-al ... eside-you/ Cały dochód ze sprzedaży tego kawałka zostanie przelany na konto Czerwonego Krzyża w celu walki ze skutkami huraganu Sandy. Lubię tę piosenkę i to nawet bardzo, ale poszli na łatwiznę, bo z tego co słyszę to po prostu na początku wycieli gitary i w zamian dali pianino Alici Keys. Podejrzewam, że żaden instrument ani wokal Ryśka nie zostały nagrane na nowo tylko po prostu zmiksowane na nowo tyle, że z dodanym pianinem

- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Cóż, czyli raczej nadzieje na EPkę się oddalają
Nowa wersja I'll Always Walk Beside You (kupiłem!
) brzmi fajnie, ale jednak nie powala. Wolałbym Our Secret Place
Co nie zmienia faktu, że wykorzystali mój pomysł 

- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Szanse małe. Jeden teledysk, trasa króciutka... ale ważne, że coś się działo
Mimo wszystko liczę, że Our Secret Place jeszcze wypuszczą w jakiejś formie 
A właśnie, że są szanse 
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale przed 7YGone ok. 1:01:00
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... S0t-YjT5sk
mówi coś o "second single" z Aftermath
Także może, może ...
mówi coś o "second single" z Aftermath
Także może, może ...
Wielkie dziękikrzyu pisze:A właśnie, że są szanse
mówi coś o "second single" z Aftermath![]()
Także może, może ...
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Rzeczywiście takie stwierdzenie pada
No i to by wyjaśniało, czemu 7YG zostało zagrane u Fergusona
swoją drogą - skąd wziął się ten film?! Jest bezcenny 
Nagranie jest gigant, wrzucał to któryś z forumowiczów w innym temacie - i tak oglądałem oglądałem i natknąłem się na takiego "niułsa" 
W ogóle ciekawy zlepek, bo niby multicam, ale są urywki zza sceny, zza perkusji - ładnie się ktoś napracował
7YGone po raz pierwszy live (może uda się usłyszeć na trasie zespołu?), kawałek Rosie też bezcenny, szkoda ze tak krótko
. Brakuje tylko Father Time...
W ogóle ciekawy zlepek, bo niby multicam, ale są urywki zza sceny, zza perkusji - ładnie się ktoś napracował
7YGone po raz pierwszy live (może uda się usłyszeć na trasie zespołu?), kawałek Rosie też bezcenny, szkoda ze tak krótko
7 Years Gone jak dla mnie to kawałek o całej płycie, oddaje dobrze cały ten klimat przesiąknięty problemami i nastrojem naszego gitarzysty. Dość trudny do wykonania live w sensie wokalnym. Marze o teledysku, nie ma co.
A tutaj coś jeszcze a propo wydania I'll always walk beside you z wp.pl (zauważyli
)
http://muzyka.wp.pl/title,Gitarzysta-Bo ... caid=1fabe
I jeszcze coś...
To tak bardziej do JBJ to kieruje
Mimo że wykonawcy na koncercie 12.12.12 będą pewnie mieli tylko ze 3 utwory do wykonania to bardzo bym chciał, żeby chociaż pół utworu wykonał Richie z Alicia.
Zapewne to nierealne, ale myśle że to byłoby świetne.
A tutaj coś jeszcze a propo wydania I'll always walk beside you z wp.pl (zauważyli
http://muzyka.wp.pl/title,Gitarzysta-Bo ... caid=1fabe
I jeszcze coś...
To tak bardziej do JBJ to kieruje
Mimo że wykonawcy na koncercie 12.12.12 będą pewnie mieli tylko ze 3 utwory do wykonania to bardzo bym chciał, żeby chociaż pół utworu wykonał Richie z Alicia.
Zapewne to nierealne, ale myśle że to byłoby świetne.
Richie na swoim twitterze wrzucił zdjęcie.
"Hey everybody, still doin stuff to promote Aftermath of the Lowdown. Here's a shot from an upcoming vid...."
Zapowiada się teledysk do nowego singla? 7 years gone? Czekamy z zaciekawieniem.
ps. świetne zdjęcie aż wylądowało u mnie na tapecie
Pytanie co to za stajnia tego elektroakustyka?

"Hey everybody, still doin stuff to promote Aftermath of the Lowdown. Here's a shot from an upcoming vid...."
Zapowiada się teledysk do nowego singla? 7 years gone? Czekamy z zaciekawieniem.
ps. świetne zdjęcie aż wylądowało u mnie na tapecie
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
lol. Zajebiście niepoukładana promocja. Najpierw ERLHTYou (Richie), Potem NRAnymore (Jon), Potem BWCan (BJ) a teraz znowu 7YG (Richie)... ale mi to w sumie jakoś bardzo nie przeszkadza"Hey everybody, still doin stuff to promote Aftermath of the Lowdown. Here's a shot from an upcoming vid...."
ps. świetne zdjęcie aż wylądowało u mnie na tapecie Pytanie co to za stajnia tego elektroakustyka?