Richie nagrywa

Twórczość Richiego

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Dzięki bardzo za odpowiedź. Co prawda ciągle się waham czy to nie szaleństwo wydawać dwa razy więcej za tylko jedną piosenkę no ale kurde, dobra jest xD
Obrazek
KondZik

Post autor: KondZik »

Blond Sambora dla WSJ o nowej płycie:
http://www.youtube.com/watch?v=6yEbEeMFl14
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

To co, chcecie robić jakieś grupowe zamówienie? Ja się ciągle waham, ale... wg ludzi z jovitalka wersja międzynarodowa ma książeczkę z samymi zdjęciami, japońska - z tekstami... a lubię książeczki z tekstami :D
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
KondZik

Sam Bora

Post autor: Sam Bora »

Z całą odpowiedzialnością stwierdzam, że najnowsze dziecko Sambory nie wywołuje, nie budzi we mnie większych emocji, toteż nie napalam się specjalnie na zakup albumu. Jeśli trafiłbym na jakąś rozsądną cenę to z pewnością "Aftermath..." stanie na półce obok poprzedniczek, jeśli nie - nic wielkiego się nie stanie.
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Oj tam, dobry jest :) BTW, zamówiłem :) wyszło prawie 130 zł, czyli 2x drożej niż normalna edycja, no ale raz na 14 lat na Samborę wydać można...;) a dla wahających się - gdyby to miało przeważyć, to udało mi się ustalić, że japońska książeczka zawiera teksty, co potwierdzają skany zamieszczone przez kogoś na fb:

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 743&type=3
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Ricky Skywalker pisze:Oj tam, dobry jest :) BTW, zamówiłem :) wyszło prawie 130 zł, czyli 2x drożej niż normalna edycja, no ale raz na 14 lat na Samborę wydać można...;) a dla wahających się - gdyby to miało przeważyć, to udało mi się ustalić, że japońska książeczka zawiera teksty, co potwierdzają skany zamieszczone przez kogoś na fb:

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 743&type=3
Ja też zamówiłem, ale jeszcze nie zapłaciłem. Tylko, że cena przesyłki zmieniła się z pierwotną z 3 do 7 dolarów.. Więc wyjdzie mi około 140 zł. Ta cena jak dla mnie kosmiczna, ponieważ nigdy chyba nie zapłaciłem za płytę podobnej ceny, mało tego chyba nie zapłaciłem za żadną powyżej 60 zł.. Ale czego się nie robi dla Ryska . ;) Płytę warto zakupić, a do tego jak Ricky mówisz książeczka zawiera teksty, więc to co lubię. ;)
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

A widzisz, ja kupiłem u innego sprzedawcy i nadal mam 3$ za przesyłkę :P widziałem u tamtego - najpierw pisze że 3$ do Europy, a potem się okazuje że niby musi być 7$ za poleconą...;) no ale IMO warto i tak ;) raz można sobie japońską wersję sprawić ;)
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Ricky Skywalker pisze:A widzisz, ja kupiłem u innego sprzedawcy i nadal mam 3$ za przesyłkę :P widziałem u tamtego - najpierw pisze że 3$ do Europy, a potem się okazuje że niby musi być 7$ za poleconą...;) no ale IMO warto i tak ;) raz można sobie japońską wersję sprawić ;)
Kiedy zamówiłeś płytę, i kiedy za nią zapłaciłeś? Bo ja jednego dnia zamówiłem płytę i było 3$ za przesyłkę, wchodzę drugiego dnia i przesyłka już jest 7$. I na pocztę przyszła faktura. Zamówiłem od kolesia, który ma 100% opinii pozytywnych. ;)

PS. Wpłaciłem na PayPala za mało, wiec jeszcze muszę dodać trochę kasy. Może za szybko, to zrobiłem, ale nie wiedziałem, że cena przesyłki się zwiększy. ;)
Ostatnio zmieniony 23 września 2012, o 20:57 przez Smolek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Wiesz co, ja dziś zamówiłem i od razu zrobiłem wpłatę przez PayPala :) zamówiłem od sprzedawcy o nazwie eiselvis, we wszystkich jego danych wyświetla się że do Polski wysyłają jako Standard Int'l Shipping za 3$, jakby się coś miało zmienić to sorry, jego wina, prawo mówi że nie może mi podwyższyć ceny po dokonaniu zakupu ;)
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Obrazek
"Chce byś poleciał do sklepu po Aftermath" :)
Obrazek
KondZik

Dziś Sambora w The Tonight Show
11:34PM THE TONIGHT SHOW WITH JAY LENO
- KIRSTIE ALLEY, MIKE "THE SITUATION" SORRENTINO, RICHIE SAMBORA

Wywiad z Samborą i mini występ
http://iheart.q1043.com/cc-common/mainh ... e=10439607
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Dzięki Kondzik za info. Jestem fanem Jay'a Leno także fajnie będzie zobaczyć Richiego w moim ulubionym programie. Leno jest the best :)

Wczoraj wybrałem się do jednego z salonów Empik w moim mieście i udało mi się nabyć Aftermath Of The Lowdown w wersji zwykłej CD od razu w dniu premiery. Trochę dziwne to opakowanie (zwłaszcza w stosunku do ceny ok 55 zł.), ale da się przeżyć. Na początku myślałem, że sprzedawca mnie wkręca oferując singiel zamiast pełnej wersji :) Płyta jeszcze nie była do końca wypakowana z magazynu także miałem utrudnione zadanie. Ku mojemu pozytywnemu zdziwieniu kilkadziesiąt płyt leżało na blacie tuż obok stanowiska kasowego tak, że nie dało się niezauważyć :)

Płyty jeszcze nie słuchałem. Do tej pory słyszałem jedynie Every Road i Backseat Driver także jestem lekko podekscytowany przed włożeniem płyty do odtwarzacza. Obszerniejsza recenzja niebawem.

Właśnie otworzyłem pudełko i nasuwają mi się dwie sprawy:

1. Niezmienne podziękowania dla Heather Locklear

2. Cytat: Trust me, it takes a village... So to all villagers...
I thank You and Love You
Ostatnio zmieniony 25 września 2012, o 17:18 przez Frankie, łącznie zmieniany 1 raz.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
KondZik

Frankie pisze:Dzięki Kondzik za info. Jestem fanem Jay'a Leno także fajnie będzie zobaczyć Richiego w moim ulubionym programie. Leno jest the best :)

Wczoraj wybrałem się do jednego z salonów Empik w moim mieście i udało mi się nabyć Aftermath Of The Lowdown w wersji zwykłej CD od razu w dniu premiery. Trochę dziwne to opakowanie (zwłaszcza w stosunku do ceny ok 55 zł.), ale da się przeżyć. Na początku myślałem, że sprzedawca mnie wkręca oferując singiel zamiast pełnej wersji :) Płyta jeszcze nie była do końca wypakowana z magazynu także miałem utrudnione zadanie. Ku mojemu pozytywnemu zdziwieniu kilkadziesiąt płyt leżało na blacie tuż obok stanowiska kasowego tak, że nie dało się niezauważyć :)

Płyty jeszcze nie słuchałem. Do tej pory słyszałem jedynie Every Road i Backseat Driver także jestem lekko podekscytowany przed włożeniem płyty do odtwarzacza. Obszerniejsza recenzja niebawem.
Ja również nie słuchałem. Słyszałem Backseat, You can only get so high i Every road.
Jutro ide po płyte do empiku.
Pytanie zasadnicze Frankie gdzie dziś można obejrzeć na żywo Jay'a Leno. Jest jakiś stream do stacji?
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Na żywo niestety chyba nie (nie wiem nie próbowałem w ten sposób). Wszystkie odcinki są za darmo na stronie programu. Jest tylko jedno "ale". Trzeba mieć ip z usa. To da się obejść dzięki specjalnym programom.

http://internet.gadzetomania.pl/2011/01 ... ne-wpolsce
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka i płyty”