1. Happy Now
2. Bad Name
3. Born To Be My Baby
4. We Weren't Born To Follow
5. Superman Tonight
czuję coś w kościach, że będzie dziś ciekawie, i liczę na powrót akustycznych kawałków(obstawiam Bells).
Moderator: Mod's Team
Zgadzam się! niestetyDand pisze:Im późniejsze koncerty w tej trasie tym mniejsze zainteresowanie śledzeniem setlistyentuzjazm opadł.
a może niektórzy są na wakacjach...? i/albo śledzą te setlisty osobiście... Dusseldorf to jednak nie jest koniec świata;)Dand pisze:Im późniejsze koncerty w tej trasie tym mniejsze zainteresowanie śledzeniem setlistyentuzjazm opadł.
A nie było gdzieś w Skandynawii już? Oslo mi się kojarzy.Smolek pisze:What Do You Got chyba pierwszy raz zagrali na tej europejskiej trasie.
I DC i TD masz na myśli? Ja pier*...niczę - taki bis mnie się nigdy nie znudzi!sebcio14 pisze:W sumie jak ciągle dawali podobne encore, to może się znudzić. LOAP mogliby dać jako opener. I ogólnie trochę pozmieniać kolejność.
Chodziło mi o to, że jeszcze mogli by encore jakoś urozmaicić. Bo tak to, DC, TD, Always, Wanted, LOAP, BOB . Owszem, fajne i lubię, ale jeszcze jakiś powiew świeżości by się przydał. Powoli zbliżają się do końca trasy, więc mogli by się postarać jakoś dla fanów.imp pisze:
I DC i TD masz na myśli? Ja pier*...niczę - taki bis mnie się nigdy nie znudzi!