"Lost" highway.....

Tutaj możesz się przedstawić oraz zapoznać z innymi fanami.

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Dario daj se siana chlopie.....wiesz co znaczy slowo "stopa" w swiecie perkusistow?

Ja jestem jak najbardzie za tym by sie klocic, wymieniac wlasne poglady itd. Bez tego forum byloby nudne, jak juz ktos wspomnial. Ale nie moze byc tak, ze nagle, gdy ktos stwierdza "moje zdanie jest mojsze niz Twojsze" wypina dupsko i spada z forum. Prosty przyklad. Nasz chwalebny sejm na wiejskiej tez jest swego rodzaju forum ale tam nikt sie nie wypina i nie mowi "odchodze" (pewnie dlatego, ze dobrze im placa :P ).
Ja tez nie raz mialem male sprzeczki z Rattiem ale co z tego ? Jak go poznam (mam nadzieje :P) na jakims zlocie to chetnie przechyle z nim szklanice zlocistego trunku ;) Nie chodzi tu o to by sie rzucac za przeproszeniem dupą i sie obrazac czy uciekac z forum. Ostra wymiana zdan to jest cos fajnego jesli ma swoje granice przyzwoitosci :)
dario_esik
It's My Life
It's My Life

Post autor: dario_esik »

Nie wiem co to jest bo perkusją się nie interesuje .. Wrazie czego Mój B??D Sorry Rattie :D

[ Dodano: 2010-01-27, 17:44 ]
Może już w ogóle nie wchodźmy na ten temat, poco robić taką atmosferę :P zajmijmy się tym co do tych czas.
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

jak tak czytam to mam ochotę napisać odchodzę ... i ide

no już wróciłem z kawą ;) A nie pisałem niedawno w innym temacie, że wracając z pracy będe miał banana na twarzy czytając to forum :)

Jeśli ktoś ma ochotę to niech odchodzi ja tam łez za nikim wylewał nie będę bo póki jestem fanem to jestem nim dla siebie i póki jest tutaj z kim pogadać to posiedzę, pogadam ... ponabijam czasami cos wrzucę i tylko czekam aż znowu wrócę z pracy i poczytam to co doda mi uśmiechu :)
C'mon
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

Przejrzałem temat i moje przemyślenia wyglądają tak:

Rattie dobrze, reszta źle.

Bez odbioru.
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

JJ pisze:A ja zarzucę trochę z innej beczki...próbujemy na siłę to forum "ugrzecznić". A tak naprawdę forum nie istnieje, jeśli nie udzielają się na nim ludzie z wyraźnymi poglądami, często kontrowersyjnymi, bulwersującymi itp. Prawda jest taka, że gdyby nie Rattie, Sobol, Adrian i kilka innych osób, to forum byłoby nudne do wyrzygania.
Święte słowa. Forum to nie piaskownica, nie miejsce na czas i żale - dyskusja uargumentowana solidnie nikomu nie zaszkodzi :). Byle w granicach rozsądku.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Bez odbioru.
Jeśli byłoby coś takiego przyznawane to zgłaszam to jako post roku. Rozwaliłeś mnie kompletnie.
A ja zarzucę trochę z innej beczki...próbujemy na siłę to forum "ugrzecznić". A tak naprawdę forum nie istnieje, jeśli nie udzielają się na nim ludzie z wyraźnymi poglądami, często kontrowersyjnymi, bulwersującymi itp. Prawda jest taka, że gdyby nie Rattie, Sobol, Adrian i kilka innych osób, to forum byłoby nudne do wyrzygania.
Ja z tym też się zgadzam i dlatego przymykam często na różne rzeczy oko, ale nie wszystko jest na poziomie i parę rzeczy przydałoby się zmienić.

A co do Dario. Chciałbym się ustosunkować, ale tak porozwalałeś w swoim poście cytaty, że nie ogarniam, ale jak chcesz pociągnąć temat to pisz na gg to rozwiążemy spór.
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

Adrian pisze:

Bez odbioru.
Jeśli byłoby coś takiego przyznawane to zgłaszam to jako post roku. Rozwaliłeś mnie kompletnie.
dzięki. każdego dnia staram się być coraz lepszy. ;)
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
dario_esik
It's My Life
It's My Life

Nie mam zamiaru ciągnąć dalej tego tematu :P cytaty porozwalalem "fakt" coś mi się poprzestawiało z tymi cytatami .. w każdym bądź razie nie mam zamiaru nikogo urazić. ale się stało. Chciałem tylko pokazać (chyba poznajesz swój post w tamtych cytatach " że wina leży w większości po twojej stronie. Użyłeś ostrzejszych słów, ale ok, miałeś prawo. Spór uznaję za rozwiązany, nie mam już nic do ciebie jak wcześniej wspominałem zależało mi tylko na tym by Ci pokazać że to nie tylko wina Scrooge. W razie czego proszę o pokój. Mam nadzieję że sie ze mną pogodzisz i nasze dalsze dyskusje nie będą takie jak ta. Za każdą urazę przepraszam. Zgoda?? ;]
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

dario strasznie bojaźliwy jesteś, nie przepraszaj siedemnaście razy za urażenie kogoś bo nic hardcorowego nie zrobiłeś a przejąłeś się jakbyś nie wiadomo jaki spór wywołał ;p

PS
Tatar wygrał :lol:
Obrazek
dario_esik
It's My Life
It's My Life

Staram się jak najszybciej załagodzić spór.
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Ale, jak juz pisalismy wyzej, wszelkie sprzeczki sa fajne wiec badz mezczyzna i rzuc miechem ! :D
Awatar użytkownika
M.Ssed
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: M.Ssed »

Na tym forum zazwyczaj brakowało porządnych dyskusji o muzyce. Faktem jest że czasami bywały jak się zebrała grupka znających się na rzeczy, ale przeplatały się one z jakimiś idiotycznymi komentarzami próbującymi np zlikwidować off top który często okazywał się dobrą rozmową.

Dario ja ciebie człowieku nie kapuje. Mówisz że denerwują ciebie płytkie komentarze (i cytujesz Ratta) a potem pochwalasz pisanie o pierdołach związanych z wyglądem Jona?
I nie gadaj po raz enty że chcesz skończyć temat, bo w tym momencie dyskusji kończenie tematu nie ma sensu, musi być jakiś wniosek z tego wszystkiego.

mnie osobiście na łopatki położył ten temat:
http://bonjovi.pl/forum/topics32/strang ... -vt860.htm
Do tej pory nie wierze jak z tematu płyty można zejść na życie prywatne jovisa...

a i jeszcze jedno. Ostatnio Scrooge założył interesujący temat, miałem nadzieję, że w końcu to wszystko co było pisane o zespole przez te kilka lat się zbierze w tym temacie i że większość się wypowie, a tam pustka.
dario_esik
It's My Life
It's My Life

ssed to nie ja pisałem tylko cytowałem, ale coś namieszałem i wygląda to jakbym to sam pisał. także nie do mnie z tym :D

[ Dodano: 2010-01-27, 23:54 ]
sami się sprzeczajcie ja tylko się będę przyglądał :P
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2010, o 22:58 przez dario_esik, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
M.Ssed
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: M.Ssed »

dobra narysuję Ci to:
"To niech se biedaczki założą fan klub na naszej klasie, bo nie mam najmniejszej ochoty po raz kolejny tutaj czytać tematów w stylu 'ząbki Jona' czy 'gdzie Jon miał najładniejsza fryzurę''
Przecież nie musisz czytać takich tematów. "kto chce wiedzieć co chcesz czytać a co nie zostaw to dla siebie. -Ale to jeszcze idzie przegryźć .
Rozłożę na czynniki pierwsze żeby było dla ciebie łatwiej i przystępniej, żebyś nie miał problemów z rozszyfrowaniem swojej myśli...

To co jest poza cudzysłowem oznacza że jest twoją wypowiedzią, więc twoją wypowiedzią jest: "Przecież nie musisz czytać takich tematów. " co oznacza, że pochwalasz te tematy jako inny rodzaj dyskusji na forum. Wiesz już co miałeś na myśli?
dario_esik
It's My Life
It's My Life

"To niech se biedaczki założą fan klub na naszej klasie, bo nie mam najmniejszej ochoty po raz kolejny tutaj czytać tematów w stylu 'ząbki Jona' czy 'gdzie Jon miał najładniejsza fryzurę''<------ cytat
Przecież nie musisz czytać takich tematów kto chce wiedzieć co chcesz czytać a co nie zostaw to dla siebie. Ale to jeszcze idzie przegryźć .

ssed tak miało być :D

[ Dodano: 2010-01-28, 00:09 ]
nie pochwalam takich tematów.
Zablokowany

Wróć do „Poznajmy się!”