Witam!
Moderator: Mod's Team
Witam!
Nazywam się Michał. Bon Jovi (obok Europe i Alphaville) jest oczywiście moim ulubionym zespołem. Poznałem go w ciekawy sposób. Jestem wielkim fanem wrestlingu. Pewnego dnia oglądałem pierwszy raz galę niewielkiej federacji z Kanady. Jedna z drużyn miała bardzo ciekawy theme (muzyka, przy której zawodnik/zawodnicy wchdzi/wchodzą na ring). Najpierw usłyszałem słowa "Wanted Dead or Alive" a następnie piękny, żywiołowy utwór. Po konsultacji z mamą okazało się, że theme ten jest mieszanką piosenek Wanted Dead or Alive i Living on The Prayer, a wykonawcami Bon Jovi. Od tego czasu zgromadziłem dwie płyty i dwa koncerty. Ulubionych piosenek nie będę wypisywał, bo praktycznie wszystkie mi się podobają. Zresztą jestem wielkim fanem "kiczu" lat 80 i Van Halenowych klimatów. No, to chyba wszystko. Pozdrawiam 
- magda01614
- Have A Nice Day
-
- It's My Life
Witam!!!!!!!
Hejka Hejka!!!!!
Widzę, że robi się nas coraz więcej. :brawo: Zaglądam już na stronę od jakiegoś czasu. Super że zwoleników BJ jest aż tyle i wierzę że będzie nas jeszcze więcej. Jako że jestem tu nowa witam wszystkich :jupi:
[ Dodano: 2008-06-16, 19:19 ]
Muszę jeszcze popracować nad konstrukcją waszej strony. Jeszcze nie łapie, ale obiecuję, że moje kolejne posty będą bardziej udane buzial :P
Widzę, że robi się nas coraz więcej. :brawo: Zaglądam już na stronę od jakiegoś czasu. Super że zwoleników BJ jest aż tyle i wierzę że będzie nas jeszcze więcej. Jako że jestem tu nowa witam wszystkich :jupi:
[ Dodano: 2008-06-16, 19:19 ]
Muszę jeszcze popracować nad konstrukcją waszej strony. Jeszcze nie łapie, ale obiecuję, że moje kolejne posty będą bardziej udane buzial :P
-
- Save a Prayer