ale bardzo nie lubi, gdy wchodzą w jego życie prywatne.Jon utrzymuje dłuższy kontakt wzrokowy z fanami, obserwuje twarze, pamięta fanów z pierwszych, drugich rzędów, nie zapomina:) tego wszystkiego dowiedziałam się z wiarygodnego żródła.
ewa
Moderator: Mod's Team
no raczej mam z nimi filmik wrocław jest zielony, biały i czewony!:P no to by był chalange ;Pekoper pisze:w Warszawce bym radziła nie próbować.rafal_ka pisze:próbowałeś w w nocnej komunikacji miejskiej?piniool pisze:Jeśli chodzi o "Preyer`a" to najlepiej wychodzi mi w samochodzie, tylko ludzie na skrzyżowaniu jakoś dziwnie się patrząod razu wysiadają
Nie wysiadają, a wysadzają.
W trybie ekspresowym![]()
A pamiętacie tych kibiców na rynku we Wrocławiu? O, im by kiedyś Jona zapuścić i kazać śpiewać...
a tak na marginesie - swietne zdjecie... ciekawe kto je zrobil... :-)rafal_ka pisze:to czekamy na dvd Adriano hehe generalnie juz widze ze ochlonelismy (co poniektórzy) i tak reasumujac to same + z taka ekipa jechac na koncert - rewela ;p czekac z nimi tyle h pod stadionem - rewela, ;p moze i 1 ale nie ostatni koncert napewno a zawsze live to live nei ma 2 takich samych wykonan takze nawet jak uslsyze live wanteda 5 raz czy 15 to i tak rozniose barierke ;p podroz -meczaca ale nei nudna! wroclaw baj najt z kibicami śląska - hohoczad na kolkach;p nast razem sie trzeba na 2 kocnerty z rzedu ustawic i robic takie akcje flagowe , cieszy mnie ze sie potrafilismy zebrac wieksza grupa na koncert - gdzieby on nie byl!
no i spotkac wkoncu polisz fans i sie nakreac wzajemnie - megakozak a to najlepsze:(i bynajmniej nie chodziło tu o "2 MEgaburgery poproszę!!" ;p)
[url=http://fotoo.pl/hosting-zdjec/img/0df52f60c92e6745f27dce428a5c353b/t100_4095.JPG]Obrazek[/URL]
to musiało być ogromne przeżycie. Naprawdę zazdroszczę. Mam nadzieje że ja również doczekam się takiej chwili. No i brawa dla teściowej za zaangażowanie, zrozumienie i wytrzymałośćangela pisze: wynieśli biłay stojak do mikrofonu