sprawa gustu koleżankoespena pisze:tak się sk?ada, że HAND s?ucha?am swego
czasu dość często. napewno jest lepszy
niż taki Crush, ale do KTF czy TD d?uga droga
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
oczywiscie, ze to jest sprawa gustu. bo to, co ktos uwaza za lepsze pod wzgledem muzycznym, to subiektywne uczucie. ktos bedzie uwazal lepsze pod względem muzycznym "2Pac - I don't give a fuck" za lepsze niż jakakolwiek piosenka Bon Jovi... wiec wiesz...Tatar pisze:To nie jest sprawa gustu
A gdzie ja tu napisałem, że to nie jest sprawa gustu?KTF i TD tak, ale już na przykład ja uważam, że Crush jest też dużo lepszą płytą od HAND. I znowu sprawa gustu, więc dyskusja to jest lepsze od tego, bo ja tak uważam, nie ma sensu. Każdemu w BJ różne rzeczy się podobają i to jest piękne, że każdy znajduje w tej muzyce coś dla siebie.
Ale pleciesz. Czyli np jeśli bierzesz sobie przeciętnego gitarszyste, który nie potrafi zagrać dobrej solówki ('dobrej' co mowi samo za siebie i wyklucza pojęcie gustu) i porównasz go z gościem takim jak Perry, Sambora etc to, to który z nich technicznie lepiej zagra i więcej potrafi jest sprawą gustu i twojej subiektywnej oceny? Chyba jakieś nieporozumienie. Jeżeli chcesz ocenic jakość wykonania, to gust nie powinien odgrywać roli.. minimalną. To co Ci się podoba zależnie od twojej wrażliwości itd zotaw na boku.oczywiscie, ze to jest sprawa gustu. bo to, co ktos uwaza za lepsze pod wzgledem muzycznym, to subiektywne uczucie. ktos bedzie uwazal lepsze pod względem muzycznym "2Pac - I don't give a fuck" za lepsze niż jakakolwiek piosenka Bon Jovi... wiec wiesz...