Moderator: Mod's Team
Myślę, że wystarczy kiedy Jon założy tą koszulkę w trakcie koncertu i wtedy już każdy będzie w idealnym miejscu.Adrian pisze:Mam tylko nadzieje że nikt nie obrazi się, że jest w ciulatym miejscu. Miałem na to niewielki wpływ w tak krótkim czasie. Liczę że podejdziemy do tego raczej jako do symbolicznej obecności.
Otóż to!!!wranglerek pisze:Myślę, że wystarczy kiedy Jon założy tą koszulkę w trakcie koncertu i wtedy już każdy będzie w idealnym miejscu.
Do Oldmana mnie jeszcze nikt nie przyrównywałLarysaBlanka pisze:Adrian, na tym zdjęciu z tą koszulką, przypomina mi Gary'ego Oldmana w młodości hehe
Głupie pytanie, Adrian. Bardzo dobrze z tym Oldmanem!Adrian pisze:Do Oldmana mnie jeszcze nikt nie przyrównywałLarysaBlanka pisze:Adrian, na tym zdjęciu z tą koszulką, przypomina mi Gary'ego Oldmana w młodości heheOstatnio słyszałem coś o Gosslingu. Pytanie tylko czy to dobrze z tym Oldmanem?? ;>
Dzięki!Agata BJ pisze:Głupie pytanie, Adrian. Bardzo dobrze z tym Oldmanem!
No wiadomo!kikusia28 pisze:Nasza koszulka w porównaniu do hiszpańskiej to jest mistrzostwo świata! :-)