15 grudnia

EPka nr 2 będzie miała nazwę "Making History"
Sorry za słabą jakość okładki, ale mało kto miał ją wcześniej, zdjęcie zrobione na szybko przed dzisiejszym występem, to będzie totalna premiera
Moderator: Mod's Team
JAKIM KURDE CUDEM U CIEBIE NIE PAD... a no tak, mieszkasz w SzczecinieDand pisze:One Night of Peace przyjemne, klimatyczne. Jakby za oknem jeszcze padał śnieg było by idealnie ;p
pachnie śniegiem, tj. offtopem ;D ale f@ck the offtop... U mnie (obecnie Polska Zachdnia (już nie Great Britain (EVENo pisze:JAKIM KURDE CUDEM U CIEBIE NIE PAD... a no tak, mieszkasz w SzczecinieDand pisze:One Night of Peace przyjemne, klimatyczne. Jakby za oknem jeszcze padał śnieg było by idealnie ;pPowiem Ci tylko tyle, że u mnie miesiąc grudzień zainstalował się szybko, sprawnie i bezbłędnie.
Właśnie wróciłem do domu i fakt trochę nieprzyjemnie jest,takie minus 1 ale śniegu nic nie widaćEVENo pisze:Dand pisze: JAKIM KURDE CUDEM U CIEBIE NIE PAD... a no tak, mieszkasz w SzczeciniePowiem Ci tylko tyle, że u mnie miesiąc grudzień zainstalował się szybko, sprawnie i bezbłędnie.
odejście dla nas to był cios i póki nie było wyjaśnień było niezrozumiałe, ale w końcu kazdy kto chciał poznać przyczyny poznał, nie żyjmy ciągle jednym wydarzeniem z przeszłości, skoro życie toczy się dalejEVENo pisze:Jak gdyby było to wcześniej zgadane odejście, które każdy rozumie i każdy akceptuje. Nie tak to sobie przypominam...