Pytanie-Odpowiedz
Moderator: Mod's Team
-
- Little Bit Of Soul
- Kontakt:
Według mnie istnieje.KM pisze: A co sądzicie o UFO? - Istnieje inne inteligentne życie we wszechświecie, czy jesteśmy sami??
Tak jak powiedział pewnien mędrzec:
"Jest za dużo wolnej przestrzeni w kosmosie jak tylko na jedną cywilizacje.
Myślenie, że jesteśmy jedyni to myślenie samolubnego człowieka"
Wierzycie w reinkarnacje??
Cieszę sie jak znajdujuę czas, żeby nic nie robić:)
jak mam wolny czas lubię usiąść i poczytać ksiązkę.
jeśli chodzi o UFO to mam wrażenie, że jeśli coś by gdzieś było to już by dali o sobie znać
Reinkarnacja??- lepiej się żyje jak się w nią wierzy. zawsze jest nadzieja, że w następnym życiu będzie lepiej
Czy macie moment w przeszłości do którego chcielibyście wrócić?
jak mam wolny czas lubię usiąść i poczytać ksiązkę.
jeśli chodzi o UFO to mam wrażenie, że jeśli coś by gdzieś było to już by dali o sobie znać
Reinkarnacja??- lepiej się żyje jak się w nią wierzy. zawsze jest nadzieja, że w następnym życiu będzie lepiej
-
- Little Bit Of Soul
- Kontakt:
Moim zdaniem nie dają o sobie znać bo 1szym prawem wszechświata jest nie ingerować w życie innych cywilizacji, wystarczy oglądnąć pare filmów o tej tematyce typu Gwiezdne Wrotaadanuta pisze:jeśli chodzi o UFO to mam wrażenie, że jeśli coś by gdzieś było to już by dali o sobie znać![]()
Jak nadejdzie czas że będziemy przygotowani na to to sie ujawnią.
Wieele jest takich momentów które chciałabym jeszcze raz przeżyc, ale wrócic bym nie chciała bo znając mnie bym pozmieniała przeszłość i niewiadomo co by z tego wyszłoadanuta pisze: Czy macie moment w przeszłości do którego chcielibyście wrócić?
Co myślicie o naszym "ukochanym" ministrze edukacji??
-
- Have A Nice Day
- Kontakt:
A co sądzicie o UFO? - Istnieje inne inteligentne życie we wszechświecie, czy jesteśmy sami??
Od lat interesuje sie UFo i zjawiskami paranormalnymi i napewno cos istnieje w wszechswiecie bo przeciez to byl by niezly czad jak by tylko na Ziemi mieszkaly istoty zywe heeh Czujecie tyle przestrzeni tylko dla nas hehehe
Ale jakos mi sie zdaje ze napewno zadna cywilizacja z innego swiata by do nas nie przyleciala ..bo po co? Napewno sa lepiej rozwinieta spolecznoscia ,albo jeszcze nie maja takiej techniki by odebrac wszelkie sygnaly jakie im sie wysyla.. Bo gdyby byli podobnej techniki jak my napewno by jakos przez przypadek nawet dali by o sobie znac...
Jak wyobrażacie sobie wampira?
super pytanko wiekszosc ludzi mnie wyzywa od wampirow
Ale ogolnie wampir zazwyczaj nie ma jakiegos okreslonego wygladu bo by to tylko mu przeszkadzalo... Wampiry chodzby te energetyczne to sa ludzi co zazwycza j sie najspokojniej poruszaja w tlumie ludzi, maja ciagle myslace oczy i nietypowe zainteresowania nie potrafia odnalesc sie w swiecie chociaz wzgledem wszytkiego jest ich pelno wszedzie maja strasznie duzo zainteresowan i przebywaja ciagle miedzy ludzmi....
tak, 25.09.1984 r 19:45 czas moich narodzin ...
Jak byście mogli zmienić jedną rzecz na świecie, to co by to było ?
jedna to sie nie da ale 2 to juz owszem...
wiec tak kult pieniedzy i zniesienie polityki ...( czyli wszelkiej wladzy ktora ludzi wylania z ludzi najgorsze instynkty )
WLADZA W RECE LUDU!!!
czy cieszycie sie ze mieszkacie w polsce / lub w swym miescie (bo ja no obydwa :NIE)?
Trudne pytanie jest wiele co mowi ze ogolnie Polska to dno i pieklo na ziemi ale sa chwile ze ciesze sie ze nie mieszkam w londynie czy cos ...
Te chwile to poranek w Zakopanym ,piekne widoki na gory, spacery nad morzem w Ustroniu, Noce w lesie w Slowie, medytacja i pisanie wierszy nad przystania we Wroclawiu, Krakow , i wiele innych chwil ktore mowia ze Polska i wspomnienia mile z mego zycia to jednak wszytko ma sens:)
Od lat interesuje sie UFo i zjawiskami paranormalnymi i napewno cos istnieje w wszechswiecie bo przeciez to byl by niezly czad jak by tylko na Ziemi mieszkaly istoty zywe heeh Czujecie tyle przestrzeni tylko dla nas hehehe
Ale jakos mi sie zdaje ze napewno zadna cywilizacja z innego swiata by do nas nie przyleciala ..bo po co? Napewno sa lepiej rozwinieta spolecznoscia ,albo jeszcze nie maja takiej techniki by odebrac wszelkie sygnaly jakie im sie wysyla.. Bo gdyby byli podobnej techniki jak my napewno by jakos przez przypadek nawet dali by o sobie znac...
Jak wyobrażacie sobie wampira?
super pytanko wiekszosc ludzi mnie wyzywa od wampirow

Ale ogolnie wampir zazwyczaj nie ma jakiegos okreslonego wygladu bo by to tylko mu przeszkadzalo... Wampiry chodzby te energetyczne to sa ludzi co zazwycza j sie najspokojniej poruszaja w tlumie ludzi, maja ciagle myslace oczy i nietypowe zainteresowania nie potrafia odnalesc sie w swiecie chociaz wzgledem wszytkiego jest ich pelno wszedzie maja strasznie duzo zainteresowan i przebywaja ciagle miedzy ludzmi....
tak, 25.09.1984 r 19:45 czas moich narodzin ...
Jak byście mogli zmienić jedną rzecz na świecie, to co by to było ?
jedna to sie nie da ale 2 to juz owszem...
wiec tak kult pieniedzy i zniesienie polityki ...( czyli wszelkiej wladzy ktora ludzi wylania z ludzi najgorsze instynkty )
WLADZA W RECE LUDU!!!
czy cieszycie sie ze mieszkacie w polsce / lub w swym miescie (bo ja no obydwa :NIE)?
Trudne pytanie jest wiele co mowi ze ogolnie Polska to dno i pieklo na ziemi ale sa chwile ze ciesze sie ze nie mieszkam w londynie czy cos ...
Te chwile to poranek w Zakopanym ,piekne widoki na gory, spacery nad morzem w Ustroniu, Noce w lesie w Slowie, medytacja i pisanie wierszy nad przystania we Wroclawiu, Krakow , i wiele innych chwil ktore mowia ze Polska i wspomnienia mile z mego zycia to jednak wszytko ma sens:)