Ciekawe czy z wstępem akustycznym znowu? Bo szczerze podoba mi się ta zmiana.
Jeszcze pewnie Always. I może na koniec I Love This Town.
Moderator: Mod's Team
Dobrze, że to piszesz Adrian.Adrian pisze:Mam jedno spostrzeżenie do części tutaj piszących osób.
Czy nie korciło was ominięcie kilku setlist przed Gdańskiem? Tak aby nie wiedzieć co będzie zagrane, w jakiej kolejności?
Mam nadzieję, że nie będę jedynym w swoim otoczeniu na stadionie dla którego każda piosenka któa się pojawi w takiej kolejnosci to będzie zaskoczenie.
Podziwiam wasz upór w wertowaniu każdej setlisty, ale co by było gdybyście kolejne 2 setlisty odpuścili i na koncert szli z pytaniem w głowie... "A może coś ostatnio zmienili w setliście i będzie zaskoczenie?"
Ja tylko zerkam na setlisty aby nie psuć sobie elementu zaskoczenia i wiem tylko jakie zazwyczaj pierwsze 3 się pojawiają. I akurat to, ze Water jest openerem ostatnio non stop bardzo mi się podoba, bo brzmi bardzo dobrze i mam nadzieję, ze w Gdańśku tez będzie openerem. No chyba, ze zamienią go na Dirty Little Secret, ale szczerze? Wątpie by tak się stało
Kondzik ja myślę, że Richie tak powiedział, bo nie wiedział, że tak to się wszystko spierdzieli!KondZik pisze: I jeszcze coś mi się przypomina... z Berlina, kiedy Richie powiedział pod koniec koncertu, że wróci tutaj na większą impreze z zespołem.