The Circle Tour - Opinie, video itp

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

Dla mnie właśnie zachowujesz się jak moderator, któremu sie palcem pokazało jego znane już przeinaczania wypowiedzi oraz nie tyle brak zrozumienia wypowiedzi co brak jakiejkolwiek CHęCI zrozumienia. Ale skoro dla Ciebie to zaczepianie i obrażanie to wybacz, musisz być bardzo delikatnym i wrażliwym chłopcem.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
TheRock
Have A Nice Day
Have A Nice Day

:)

Post autor: TheRock »

na zlotach też tak "dyskutują" fani BJ? - nie byłem na żadnym. Jakieś solóweczki są? Jakieś krojenie koszulek i te sprawy??
...and just only rock...
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Błagam Cię, albo nie pisz, albo przemyśl godzinkę swojego posta przed zamieszczeniem, a jak dalej nie kapujesz o co kaman to poproś bardziej kumatego kolegę o poradę.
To jest przykłąd chamskiej Twojej wypowiedzi i obrażania.
Dla mnie właśnie zachowujesz się jak moderator, któremu sie palcem pokazało jego znane już przeinaczania wypowiedzi oraz nie tyle brak zrozumienia wypowiedzi co brak jakiejkolwiek CHęCI zrozumienia. Ale skoro dla Ciebie to zaczepianie i obrażanie to wybacz, musisz być bardzo delikatnym i wrażliwym chłopcem.
Rattie uwierz mi, że jakbym widział sens to bym Ci napisał co źle zinterpretowałeś, co sobie sam dopowiedziałeś itp. , ale nie widzę go. Twoja obecność mi tu jest obojętna. Jako mod traktuje Cię na równi z innymi i jako, że mnie konkretnie obraziłeś to sam nie chce Cię karać, bo miałbyś powód i inni mi życzliwi na jechanie po mnie, ze karze kogo chce i usuwam co chce bo to jest w mojej sprawie. Dlatego wstrzymuje się z interwencją i pozostawiam to Pippo do oceny. Jako zwykły użytkownik jesteś dla mnie osobą z której zdanie niewiele mnie już obchodzi. A czy przyjmiesz sobie , że powodem tego jest to iż nie rozumiem tego co piszesz czy coś innego to już tylko i wyłącznie Twój problem.
na zlotach też tak "dyskutują" fani BJ? - nie byłem na żadnym. Jakieś solóweczki są? Jakieś krojenie koszulek i te sprawy??
Na zlotach wręcz przeciwnie. I piwko się wypiło i pogadało, ale na forum z Rattiem dogadać się nie mogę.
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

Ale urwał. Ale to było dobre.
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Scrooge

Post autor: Scrooge »

Tatar pisze:Ale urwał. Ale to było dobre.
uwaga bo przypierniczy, zaraz urwie następnemu ;)
Awatar użytkownika
Jarek
I Believe
I Believe

Post autor: Jarek »

kłótnie tutaj na wiele sie nie zdadza.Krytyka jest wskazana,rownie jak pochwaly,roznice zdan takze,jednak nie musi to przybierac formy złośliwej.
Co do zespolu i jego muzyki granej z roznych okresow dzialalnosci na przestrzeni 25 latch,trzeba stwierdzic ze zespol przebyl dluga droge "ewolucji" ktora wyszla tak im jak i nam fanom tylko na dobre.
Czy mozna stwierdzic ze Jon(glowa zespolu) kiedykolwiek zrobil jakis blad,pomylil sie z trafieniem w gusta fanow.Swiat wciaz lezy im u stop,najwieksza publika podczas koncertow jest odpowiedzia na pytanie czy to co robia jest trafne.
Szukanie nowych brzmien,stylow,znajdowanie w ich muzyce tego co jest modne dzisiaj wynosi ich na szczyty list przebojow,a o to przeciez chodzi.
Zespol byl od poczatku komercyjny,zarobkowy ale i genialny,z kazda plyta rozwijajcy sie.To co komu podoba sie bardziej lub mniej jest ok i przyjmijmy z pochylonym czolem gdyz ilu ludzi tyle moze byc opini.
Nie mozemy takze zyc tylko latami 80-tymi bo pozniej nie bylo nic gorzej.To czasy sie zmienialy,fanow raczej przybywalo,zespol brzmial i wciaz brzmi bardzo swiezo.Jon dobieral zawsze producentow topowych wspolpracujacych z najlepszymi w danym czasie i tak jest po dzis.
Na ostatniej plycie "the circle" znowu zawital w kilku utworach Desmond Child.Na obecnej trasie powrot do korzeni i numery nie grane od lat.To rowniez przemyslane dzialanie,raz sprawienie przyjemnosci nam starym fanom,wprowadzenie przez to czegos nowego jak i zapoznanie mlodszych fanow ze starszym materialem.
Czy to nie cudowne ze faceci w swoim slusznym wieku,dinozaury rocka wciaz tak cudownie brzmia?.Ten zespol wie jak sie gra i robia to doskonale.Jest to wciaz ten sam zespol,to czasy sa inne.Nam pozostaje tylko dziekowac za to ze wciaz sa,graja i dostarczaja nam ciaglych emocji w postaci nowych materialow,projektow,koncertow.Chwala im za to.Amen!
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

Jarek pisze:spol byl od poczatku komercyjny,zarobkowy ale i genialny,z kazda plyta rozwijajcy sie.
no rzeczywiscie LH pod kazdym wzgledem jest lepsze i ambitniejsze od TD :D
Jarek pisze:To czasy sie zmienialy,fanow raczej przybywalo,zespol brzmial i wciaz brzmi bardzo swiezo
Od dziesieciu lat brzmi raczej podobnie, jak nie identycznie.
Jarek pisze:Jon dobieral zawsze producentow topowych wspolpracujacych z najlepszymi w danym czasie i tak jest po dzis.

Oczywiscie, Shanks jest moim bogiem :D a tak pozatym to lubie jak zmiksowal Britnej oł jeee
Jarek pisze:Na obecnej trasie powrot do korzeni i numery nie grane od lat.To rowniez przemyslane dzialanie,raz sprawienie przyjemnosci nam starym fanom,wprowadzenie przez to czegos nowego jak i zapoznanie mlodszych fanow ze starszym materialem
nie chcialbym tu nikogo wyzywac ale naiwaniak z Ciebie :D
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

lata mijają, a tu dalej te same spory :D masakra :whoeva:
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Hehe, to fakt.
Wracając do tematu, właśnie sobie przypomniałem, co jeszcze bardzo bym chciał, żeby zagrali - Let It Rock !!

Dla przypomnienia:
http://www.youtube.com/watch?v=1jgxZwwxPvE

Genialne !!
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2010, o 10:11 przez sobol_77, łącznie zmieniany 1 raz.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
Justysia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Justysia »

A ja to bym chciała, żeby Rych zaśpiewał Ballad of youth :) A co mu tam :P
I jeszcze I'd die for you albo If I was your mother, ale chyba już ktoś sobie życzył :P
One light burning ...
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: emilka »

Na Dime pojawił się bootleg audio z wczorajszego koncertu.
Awatar użytkownika
SaDzi0
I Believe
I Believe

Post autor: SaDzi0 »

A pamiętacie Never Say Goodbye z Rychem na wokalu (z demówek) ? To by było coś :cfaniak:
IDFY już często grali w ostatnich latach, więc możliwe, a powiedziałbym nawet, że z pewnością znajdzie się w którymś secie. ;)
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

The Circle Tour - Opinie, video itp

Post autor: teken020 »

właśnie oglądałem cover Its My Life~We Gotta Get Out Of This Place który zagrali na koncercie evening with BJ 92. Pod koniec piosenki Jon zajebiście wydziera się, mega POWER!! i właśnie dotarło do mnie, jak nigdy przedtem jaki Jon teraz wokalnie jest beznadziejny... tylko współczuć jemu jak i sobie.
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
TheRock
Have A Nice Day
Have A Nice Day

:)

Post autor: TheRock »

ja myślę, że Jon dalej umiałby się zadrzeć może nie taką barwą !! tyle, że kilka koncertów (co dzień lub co dwa dni) tak jak ostatnimi laty z takim darciem raczej by trasy nie dokończyli. Dlatego moim zdaniem bardzo głupio robią, że grają tak często. Lepiej by było gdyby grali co kilka dni koncerty i ograniczona liczba miast. Wtedy Jon mógłby pokazać na co jeszcze jego głos stać, a tak to sam siebie ogranicza, bo musi się kontrolować.

Dlatego moim zdaniem zespół w tym przypadku zasługuje na słowa krytyki w ogóle to mi się nie podoba. Chyba, że tak jak pisałem wcześniej The Circle Tour, Best Of i... koniec kariery...
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2010, o 15:27 przez TheRock, łącznie zmieniany 1 raz.
...and just only rock...
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Re: The Circle Tour - Opinie, video itp

Post autor: sobol_77 »

teken020 pisze:właśnie oglądałem cover Its My Life~We Gotta Get Out Of This Place który zagrali na koncercie evening with BJ 92.
Genialne wykonanie, świetny Jon, koncert przepiękny - jeden z moich ulubionych. Może w ramach niespodzianek zagrają te numery na The Circle Tour hehe. Aż boję się myśleć, jakby został zaśpiewany, tego numeru nie można przejść spacerkiem...
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
ODPOWIEDZ

Wróć do „The Circle Tour 2010 / Open Air Tour 2011”