Co to za piosenka? Odsłona III
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Mkwiatek93, nie to nie to
[ Dodano: 2013-03-19, 00:02 ]
Mam parę pomysłów, ale skoro można podać na raz jeden, to podam najbardziej ekwilibrystyczne rozwiązanie - w nawiązaniu do nazwy samolotu przychodzi mi na myśl western, więc strzelam - "Ride cowboy, ride"
jest tam taki fragment: Ride, cowboy, ride, through the back door to heaven to the other side. Skoro BJ mogą mieć stalowe konie, to mogą też jechać do nieba samolotem o nazwie nawiązującej do westernu.
[ Dodano: 2013-03-19, 00:02 ]
Mam parę pomysłów, ale skoro można podać na raz jeden, to podam najbardziej ekwilibrystyczne rozwiązanie - w nawiązaniu do nazwy samolotu przychodzi mi na myśl western, więc strzelam - "Ride cowboy, ride"
jest tam taki fragment: Ride, cowboy, ride, through the back door to heaven to the other side. Skoro BJ mogą mieć stalowe konie, to mogą też jechać do nieba samolotem o nazwie nawiązującej do westernu.
A więc podjąłem dobry trop. Ale jeśli chodzi o muzyków, to ta maszyna zabiła ich wielu, więc wciąż szukamYossarian pisze:nie, ale ktoś tym samolotem niestety przedwcześnie do nieba poleciał.
[ Dodano: 2013-03-19, 15:40 ]
CHYBA MAM
Everyday? Taki tytuł miała też piosenka Buddy'ego Holly.
[ Dodano: 2013-03-19, 15:44 ]
evenopozdrawiam.jpg <3