Till We Ain't Strangers Anymore nowy klip
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- magda01614
- Have A Nice Day
Till We Ain't Strangers Anymore nowy klip
http://pl.youtube.com/watch?v=WDHy8VKFePk
Co sądzicie o nowym teledysku? Bo jak dla mnie LH był już ciekawszy
Co sądzicie o nowym teledysku? Bo jak dla mnie LH był już ciekawszy
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
A mi się ten teledysk podoba . Co prawda jak już wspominałam pod newsem lepszy pomysł niż wykonanie.Ale jak dla mnie pomysł jest cudowny tak wielu ludzi znajomych a tak naprawde człowiek czuje się samotny... Bardzo duzo oddaje ten teledysk ... Podobaja mi sie sceny kiedy ich twarze są blisko siebie ....
Ogólem bardzo mi sie podoba choc jest maleńki niedosyt
Ogólem bardzo mi sie podoba choc jest maleńki niedosyt
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
Re: Till We Ain't Strangers Anymore nowy klip
http://tiny.pl/jcpn jakby ktos chcial miec na dysku...magda01614 pisze:Co sądzicie o nowym teledysku? Bo jak dla mnie LH był już ciekawszy
Jak dla mnie ujdzie w tłoku
She's a little runaway...
Piękna historia... smutna ale piękna. Dwoje ludzi kocha się, a czasem stają się dla siebie nieznajomymi.. mijają się na ulicy... Scenki z muskaniem się po twarzy słodkie.
A poza tym Jasieniek spełnił moje pragnienia i marzenia - znowu wgląda jak za czasów Destination A w tym teledysku.... czarna skórka , piękne włoski , włuczenie się po nochach po ulicy... prawie jak Midnight
Reasumując: teledsyk bardzo mi się podoba. Najlepiej mi się go ogląda z kieliszkiem dobrego czerwonego winka
A poza tym Jasieniek spełnił moje pragnienia i marzenia - znowu wgląda jak za czasów Destination A w tym teledysku.... czarna skórka , piękne włoski , włuczenie się po nochach po ulicy... prawie jak Midnight
Reasumując: teledsyk bardzo mi się podoba. Najlepiej mi się go ogląda z kieliszkiem dobrego czerwonego winka
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dla mnie teledysk jest OK.
Jedyne co mnie może martwić to brak zespołu.
Teledysk zdecydowanie lepszy niż Lost Highway czy masę starszych teledysków.
Plusem teledysku jest to iż wkomponuje się ona w zimowy okres bo jest "ciepła" a teledysk kolorystycznie idealny na tą porę roku.
No i piosenka odniesie sukces to jest pewne
Jedyne co mnie może martwić to brak zespołu.
Teledysk zdecydowanie lepszy niż Lost Highway czy masę starszych teledysków.
Plusem teledysku jest to iż wkomponuje się ona w zimowy okres bo jest "ciepła" a teledysk kolorystycznie idealny na tą porę roku.
No i piosenka odniesie sukces to jest pewne