TELEDYSK do MAM

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Lilit
It's My Life
It's My Life

Post autor: Lilit »

Obejrzałam cały kilka razy, jest świetny! :brawo:
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Mi to troche przypomina clip do always. Oczywiście tylko krutki fragmencik jest podobny. Ten blondas z always lezał sobie na łożku patrzyl na foto laski a jak mu sie pojawiła okazała sie wspomnieniem ( baź duchem jak kto woli :p). Tylko takie malutkie majn spostrzeżenie.
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

Teledysk fajny adekwatny do klimatu songu, ale ta aktorka nie pasuje do tego teledysku. Jasiek powinnien zatrudnić Dorotke :D :D :D Zastanawia mnie również fakt czemu Jasiek po raz kolejny jest duchem ??
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: mrok »

Ja mam wrazenie ze on miał ..raka jezeli to prawda z tymi operacjami krtanii...

Dorotka tak :D
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
Marekwica
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Marekwica »

Powiem tak...
teledysk taki sobie - troszkę bez historii- bez treści - przechodzony - przemęczony.
Jon - widąc ze kosmetyczka się wykazała- ząbki też wybielone. Ale co by nie mówić facet się tzryma :) a podobno palenie postarza cerę :D
Panienka - nudna w jego wieku żadna tam znana -

Piosenka - ujdzie jak na ballade - ale chciałbym jaskiś pazur był na tej płycie.
Reasumując piosenka trwa 4 minuty - brak fabuły- i w ogóle jakiś wokal jak z w ciągnięte kasety MC. hmmmmm syntezator głosu czy cóż....
"Nie może padać wiecznie..." The Crow
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Bez historii? Nie zgadzam się, absolutnie. Przecież tam jest bardzo wyraźna, ciekawa historia. I do tego zaskakująca.
A Jasiek ząbki ma wybielone już hoho i jeszcze dłużej :D
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Ptysia »

Marekwica pisze:Powiem tak...
teledysk taki sobie - troszkę bez historii- bez treści - przechodzony - przemęczony.

:o
Reasumując piosenka trwa 4 minuty - brak fabuły- i ....
:o
:o jak bez treści?? jak bez fabuły??? Przecież tam jest opowiedziana cała historia.... wysarczy słuchać, patrzeć.....

Jak dla mnie to piękna HISTORIA
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: mrok »

Marekwica pisze:Powiem tak...
Jon - widąc ze kosmetyczka się wykazała- ząbki też wybielone. Ale co by nie mówić facet się tzryma :) a podobno palenie postarza cerę :D
Panienka - nudna w jego wieku żadna tam znana -

Piosenka - ujdzie jak na ballade - ale chciałbym jaskiś pazur był na tej płycie.
Reasumując piosenka trwa 4 minuty - brak fabuły- i w ogóle jakiś wokal jak z w ciągnięte kasety MC. hmmmmm syntezator głosu czy cóż....

Przecież tam jest historia tylko nie pokazana dosłownie ze nie pokazuja faceta który sie zabił i jej płaczacej to nie znaczy ze historia o tym nie jest według mnie pieknie niedosłownie pokazana historia wielkiej gwałtownie skończonej przez los miłości
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
Annna
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Annna »

Śliczna piosenka i śliczny teledysk, jak to zwykle u Bon Jovi :)
Warszawa 12.07.2019 r.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Przecież tam jest historia tylko nie pokazana dosłownie ze nie pokazuja faceta który sie zabił i jej płaczacej to nie znaczy ze historia o tym nie jest według mnie pieknie niedosłownie pokazana historia wielkiej gwałtownie skończonej przez los miłości
Własnie się zastanawiałem jaka jest ta historia, bo to ogónie sprawa otwarta.
1.Jeśli to duch to może popełnił samobójstwo i jego dusza się błąka gdyż samobójcy nie idą do piekła ani nieba :)
2.Jon może być wspomnieniem .

Z całej sytuacji pewne jest to iż byli małżeństwem.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Please Wait.....Loading....
agnlen22
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: agnlen22 »

Co do faktu że byli małżeństwem to całkiem możliwe bo ma obrączkę- tzn jon, albo raczej jego duch. :)) .
A ząbki jak zabki, osobiście w branzy filmowej albo muzycznej-czyli wsród tak zwanych "wielkich gwiazd show businesu" nie widziałam nikogo kto miał by swój naturalny kolor zębów, chyba ż Matka Natura obdarzyła go snieżnobiałym uzębieniem :D . A z drugiej strony jak Jasiek wyglądałby z ...powiedzmy żółtymi zębami (miedzy innymi przez fajki) !! !! !! Straciłby duuużo na urodzie ;/
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Własnie się zastanawiałem jaka jest ta historia, bo to ogónie sprawa otwarta.
1.Jeśli to duch to może popełnił samobójstwo i jego dusza się błąka gdyż samobójcy nie idą do piekła ani nieba :)
2.Jon może być wspomnieniem .
Zdecydowanie chodzi tu o wspomnienie.
To historia małżeństwa, które się rozstało. Powodem były pewnie różnice nie do pogodzenia ;] Mimo wszystko, ona nie potrafi zakończyć pewnego rozdziału swojego życia. Sceny w których pojawia się Jon obok niej symbolizują to, że on wciąż jest w jej myślach: będąc w barze z przyjaciółkami, w wannie, przy lustrze, oglądając zdjęcie ślubne, ubierając się itd. Jest przygnębiona i zamyślona.
I see you reaching for your keys
Looking for a reason not to leave
Ta pani nie jest do końca przekonana czego tak naprawdę chce. Wie, że tak dalej nie może żyć, ale też nie potrafi zerwać z tym wszystkim Wspomnienia o nim nie pozwalają jej na to, by znaleźć na tyle sił, aby raz na zawsze z tym skończyć. Ciągle szuka wymówek,by tego nie robić. Większość scen jest w domu, który symbolizuje dawne stare życie. Wyjście do baru to zakończenie tego wszystkiego. Widać jak powoli ona się do tego zabiera. Powoli wkłada buty itd ...wszystko jest w zwolnionym tempie,

If you go now, I'll understand.
If you stay, Hey I've got a plan.
We're gonna make a memory.
You can sing the melody to me
And I can write a couple of lines
Jeśli zdecyduje się odejść, on postara się to zrozumieć i nie będzie miał do niej pretensji. Jeśli jednak pozostanie i nie będzie chciała by to wszystko odeszło, to on zadba już o to, by było im tak dobrze jak dawniej..cause he s got a plan..
On wciąż daje jej szansę, by zacząć wszystko od nowa.

Poza tym odbicie w szybie nie jest odbiciem Jona :) może to moja nadinterpretacja, ale wg. mnie stoi tam zdecydowanie Richie i w tym samym też momencie śpiewa on back vocals- u wanna make a memory..

Na samym końcu pani postanawia zrobić krok naprzód i nie tkwić w tym do końca życia. BARDZO PEWNIE WYCHODZI Z BARU ( nie jest zamyślona, smutna jak wcześniej) jest zdecydowana czego chce i w tym momencie Jon znika..wspomnienia odchodzą...
Awatar użytkownika
M.Ssed
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: M.Ssed »

Co do wszystkiego to się zgadzam w 100% z Jovizną, a co do Richiego to nie jestem pewien ale jest taka możliwość że to on ;)
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Widze Jovizna, ze z nową maturą z Polaka nie miałabyś problemów :) Podoba mi isę Twoja interpretacja ...
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Please Wait.....Loading....
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Piotrek »

Jovizna, wszystko w porządku ?? :P

Tak szczerze, to pierwszy raz oglądając ten clip nie pomyślałem, ze Jon jest duchem, tylko potraktowałem jego "niewidzialną obecnośc" właśnie jako wspomnienie czy coś takiego. Adrian (jako pierwszy) zaskoczył mnie z taką interpretacją, że Jon jest duchem zmarłego :P
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”