Nasi forumowiczowie zrobili kawał dobrej roboty, szkoda, że nie zostali wyróżnieni, tak jak to Collie napisała. Miło, że się odezwał. To dobry znak.
Bez Richiego w Europie!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: The Circle
- Kontakt:
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Super, ze ten facet wygrał, widziałam jego video zdecydowanie najbardziej mi się podobało, świetnie że go docenił
Teraz mam nadzieje, że Rysiek po woli ruszy cztery litery, i dołączy do zespołu ;P
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Zakulisowych donosów od tajemniczego źródła ciąg dalszy...
http://radaronline.com/exclusives/2013/ ... k-in-band/
http://radaronline.com/exclusives/2013/ ... k-in-band/
-
- Have A Nice Day
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No to się okazało, że Sambora nie miał zakazu rozwiązywania konkursu, ale po prostu miał ciekawsze rzeczy do roboty.
Zwycięzca? Taki nasz Cezik. Swoją drogą jeżeli to tak Samborze się podobało, to myślę, że Cezik z palcem w tyłu by to wygrał. Ja bym wybrał coś innego.
Jon blokuje Samborę? Jestem w stanie uwierzyć, że chce on to zrobić ten powrót w sensowny sposób, tak aby Richie dołączył po danym legu, po próbach i wcześniejszym powiadomieniu Phila. No i pewnie wolałby wcześniej na spokojnie z Richiem ustalić pewne kwestie aby uniknąć ponownie takiej sytuacji w przyszłości.
Jeżeli są tam niesmaski to ostatnie co chciałbym zobaczyć jak Jon i Richie skaczą sobie do gardła/kłócą się na koncercie w New Jersey po prawie 30 latach wspólnego grania.
Niech na spokojnie to sobie wyjaśnią, a potem niech Richie wraca.
Zwycięzca? Taki nasz Cezik. Swoją drogą jeżeli to tak Samborze się podobało, to myślę, że Cezik z palcem w tyłu by to wygrał. Ja bym wybrał coś innego.
Jon blokuje Samborę? Jestem w stanie uwierzyć, że chce on to zrobić ten powrót w sensowny sposób, tak aby Richie dołączył po danym legu, po próbach i wcześniejszym powiadomieniu Phila. No i pewnie wolałby wcześniej na spokojnie z Richiem ustalić pewne kwestie aby uniknąć ponownie takiej sytuacji w przyszłości.
Jeżeli są tam niesmaski to ostatnie co chciałbym zobaczyć jak Jon i Richie skaczą sobie do gardła/kłócą się na koncercie w New Jersey po prawie 30 latach wspólnego grania.
- Din_Winter
- Have A Nice Day
niewiele razy, ale teraz zgadzam się z Tobą zgadzam amigoAdrian pisze:No to się okazało, że Sambora nie miał zakazu rozwiązywania konkursu, ale po prostu miał ciekawsze rzeczy do roboty.
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
O co chodzi Jonowi, że nie chce pozwolić na powrót Sambory?
Jakaś nauczka, czy co...?
Wg mnie ten artykuł to bzdura.
Szczególnie to jest bez sensu: “It’s very apparent Jon wants to get rid of Richie,” the soruce says. “Jon is raking in the money. And what about the fans who want Richie back?” The source says Jon doesn’t care."
I tak oto Jon poświęca największego przyjaciela... drużynie futbolowej?
Jakaś nauczka, czy co...?
Wg mnie ten artykuł to bzdura.
Szczególnie to jest bez sensu: “It’s very apparent Jon wants to get rid of Richie,” the soruce says. “Jon is raking in the money. And what about the fans who want Richie back?” The source says Jon doesn’t care."
I tak oto Jon poświęca największego przyjaciela... drużynie futbolowej?
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Hehe, informatorem Radaronline jest niejaki pan Georgie spod budki z piwem Budweiser...
Nie wiem co tu jest sens komentować. Oficjalnie wiemy co mówił Jon i Richie. Prawdy się nie dowiemy. Jakiś bydlak z brukowca wkłada co chwilę kij w mrowisko i wszystko zaczyna się od nowa...
Jak ktoś chce wierzyć że Richie to primadonna-krawiec a Jon to kompletny idiota niech sobie wierzy i dorzuca do pieca...Jak ktoś ma rozum to jakieś racjonalne wnioski sobie wyciągnie bez pomocy matołów z tabloidów...
Natomiast co do konkursu - jurorem był Richie i to jego wybór...Ważne że jemu się podoba. A najważniejsze że konkurs rozstrzygnięty.
2 koncerty w New Jersey na 30 lecie to dwa najważniejsze koncerty BJ na tej trasie. Nie powinno być żadnych dyskusji, negocjacji, pieprzenia o kontrakcie Phila etc...Po prostu wychodzą i grają bo tam wszystko się zaczęło 30 lat temu...Ale prościej powiedzieć a trudniej zrobić...
Nie wiem co tu jest sens komentować. Oficjalnie wiemy co mówił Jon i Richie. Prawdy się nie dowiemy. Jakiś bydlak z brukowca wkłada co chwilę kij w mrowisko i wszystko zaczyna się od nowa...
Jak ktoś chce wierzyć że Richie to primadonna-krawiec a Jon to kompletny idiota niech sobie wierzy i dorzuca do pieca...Jak ktoś ma rozum to jakieś racjonalne wnioski sobie wyciągnie bez pomocy matołów z tabloidów...
Natomiast co do konkursu - jurorem był Richie i to jego wybór...Ważne że jemu się podoba. A najważniejsze że konkurs rozstrzygnięty.
2 koncerty w New Jersey na 30 lecie to dwa najważniejsze koncerty BJ na tej trasie. Nie powinno być żadnych dyskusji, negocjacji, pieprzenia o kontrakcie Phila etc...Po prostu wychodzą i grają bo tam wszystko się zaczęło 30 lat temu...Ale prościej powiedzieć a trudniej zrobić...

"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No dokładnie. Nie ma co łapać tego wszystkiego i dzielić sie na jakieś Team Jon czy team Richie. Te wszystkie zagraniczne tabloidy to poziom naszego Fucktu. Nie wiem jak wy ale ja z Faktu jedynie sie smieje.prezes1 pisze:Jak ktoś chce wierzyć że Richie to primadonna-krawiec a Jon to kompletny idiota niech sobie wierzy i dorzuca do pieca...Jak ktoś ma rozum to jakieś racjonalne wnioski sobie wyciągnie bez pomocy matołów z tabloidów...
Sa pewne rzeczy w życiu gdzie najprostsze rozwiązanie powinno byc najlepsze. To właśnie ten moment.prezes1 pisze:2 koncerty w New Jersey na 30 lecie to dwa najważniejsze koncerty BJ na tej trasie. Nie powinno być żadnych dyskusji, negocjacji, pieprzenia o kontrakcie Phila etc...Po prostu wychodzą i grają bo tam wszystko się zaczęło 30 lat temu...Ale prościej powiedzieć a trudniej zrobić...
Ogolnie prezesowa wypowiedź 11/10.

- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Toteż zaskakujące mogą wydać się niektóre powyższe wypowiedziDand pisze:No dokładnie. Nie ma co łapać tego wszystkiego i dzielić sie na jakieś Team Jon czy team Richie. Te wszystkie zagraniczne tabloidy to poziom naszego Fucktu. Nie wiem jak wy ale ja z Faktu jedynie sie smieje.prezes1 pisze:Jak ktoś chce wierzyć że Richie to primadonna-krawiec a Jon to kompletny idiota niech sobie wierzy i dorzuca do pieca...Jak ktoś ma rozum to jakieś racjonalne wnioski sobie wyciągnie bez pomocy matołów z tabloidów...
RadarOnline już po raz kolejny serwuje nam swoje rewelacje, które od samego początku są niczym innym jak porcją rozrywki, a Hire The Edge wiedzie prym wśród ich "donosów"