Wciąż szkoda mi, że Does.. mamy inną wersję, ale szczerze już się nawet do niej przyzwyczaiłem, wciąż mi brakuje tak ważnych aspektów piosenki, jak backing vocals, "I know" w refrenach i solówki, ale już teraz nie mam problemów ze słuchaniem tej piosenki (i nawet mi się podoba, ale oczywiście do tamtej wersji jej daleko), z tą różnicą, że ta piosenka nie jest już w moim TOP 3 dem NJ, jak top było wcześniej. Now And Forever i Backdoor To Heaven czyli moje ulubione songi brzmią rewelacyjne, te piosenki to coś pięknego. Muszę powiedzieć, że Love Hurts jest na trzecim miejscu z dem (nie liczę tutaj Stick, Train i Wild). Początek jest kapitalny, i ta gitara cudo, w ogóle bardzo mi się podoba tutaj gitara. House Of Fire też jest świetne, wreszcie mieliśmy okazję usłyszeć tą piosenkę, bo wcześniej było trudno to zrobić z tymi hałasami. Za pierwszym razem mnie nie powaliła, ale po kolejnych przesłuchaniach już zmieniłem zdanie, i jest super.
Książeczka też spoko, nie jest może to mistrzostwo świata, ale mi tak się bardzo podoba, fajnie, że dali to do tego wydania. Jestem ciekawy co jeszcze wydadzą w tym roku, mam nadzieję, że się niedługo dowiemy, bo już nie mogę się doczekać.