Sonda - This House is Not for Sale
Moderator: Mod's Team
- Milla
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Re: Sonda - This House is Not for Sale
Nie będę oryginalna... DEVIL wmiata!
-
- Little Bit Of Soul
- Ulubiona płyta: circleWANcrush
sorki ale to niezłe chamstwo, że nie dałeś na sonde najlepszej piosenki z płyty a mianowicie Touch of Grey
Głosuje oczywiście na Touch Of Grey potem na superfajowy kawałem Knockout
No i zastanawiałem się z "dziewczyną" czy Born Again Tomorrow czy labor Of Love czy Roller Coaster czy Ral Love (ciary na całym ciele po wokalu Johna, włosy stają, wszystko staje! ) W sensie serce nawet staje!
hi hi, ale to już fani Johna wiedzą o co chodzi
Pozdrawiam
P.S. jeszcze gdzies był temat z ocenami płyty, tam też spróbujemy podać oceny wszystkiego
Oby tylko John przyjechał do Polski ale będzie wtedy zabawa, już się nie moge doczekać 

No i zastanawiałem się z "dziewczyną" czy Born Again Tomorrow czy labor Of Love czy Roller Coaster czy Ral Love (ciary na całym ciele po wokalu Johna, włosy stają, wszystko staje! ) W sensie serce nawet staje!
P.S. jeszcze gdzies był temat z ocenami płyty, tam też spróbujemy podać oceny wszystkiego

-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: The Circle
- Kontakt:
nie dałem Touch of grey ponieważ w naszych ankietach mieści się 16 pozycji więc nie zmieściły się dwie piosenki, wybacz ale takie są zasady załapały się piosenki w kolejności na albumie :palways pisze:sorki ale to niezłe chamstwo, że nie dałeś na sonde najlepszej piosenki z płyty a mianowicie Touch of Grey![]()
No i zastanawiałem się z "dziewczyną" czy Born Again Tomorrow czy labor Of Love czy Roller Coaster czy Ral Love (ciary na całym ciele po wokalu Johna, włosy stają, wszystko staje! ) W sensie serce nawet staje!hi hi, ale to już fani Johna wiedzą o co chodzi
Pozdrawiam
P.S. jeszcze gdzies był temat z ocenami płyty, tam też spróbujemy podać oceny wszystkiegoOby tylko John przyjechał do Polski ale będzie wtedy zabawa, już się nie moge doczekać
ja postąpiłem trochę oryginalniej i zagłosowałem na THISFS, Knockout oraz born Again Tomorrow
I'm still living, yeah, semper fi!
When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
God makes no mistakes
- Iwa
- It's My Life
- Ulubiona płyta: NJ
1. The Devils In The Temple- tutaj nie będę oryginalna, u mnie number 1
2. I Will Drive You Home- jak dla mnie niesamowity kawałek, niespodziewałam się że tak będzie. Sama nie wiem co ten utwór takiego w sobie ma
3. Labour of Love- tu miałam problem. Przepiękny utwór ale wahałam się między nim a Scars.....
2. I Will Drive You Home- jak dla mnie niesamowity kawałek, niespodziewałam się że tak będzie. Sama nie wiem co ten utwór takiego w sobie ma
3. Labour of Love- tu miałam problem. Przepiękny utwór ale wahałam się między nim a Scars.....
[font=Georgia]Nothing is as important as passion.
No matter what you want to do with your life,
be passionate.[/font]
No matter what you want to do with your life,
be passionate.[/font]
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Fromasz w ocenach utworów dałes bodaj 7 utworom większą note niż BATommorow. Dlaczego wiec teraz Twoje top 3 zawiera BATFromasz1899 pisze:always pisze:sorki ale to niezłe chamstwo, że nie dałeś na sonde najlepszej piosenki z płyty a mianowicie Touch of Grey![]()
No i zastanawiałem się z "dziewczyną" czy Born Again Tomorrow czy labor Of Love czy Roller Coaster czy Ral Love (ciary na całym ciele po wokalu Johna, włosy stają, wszystko staje! ) W sensie serce nawet staje!hi hi, ale to już fani Johna wiedzą o co chodzi
Pozdrawiam
P.S. jeszcze gdzies był temat z ocenami płyty, tam też spróbujemy podać oceny wszystkiegoOby tylko John przyjechał do Polski ale będzie wtedy zabawa, już się nie moge doczekać
nie dałem Touch of grey ponieważ w naszych ankietach mieści się 16 pozycji więc nie zmieściły się dwie piosenki, wybacz ale takie są zasady załapały się piosenki w kolejności na albumie :p
ja postąpiłem trochę oryginalniej i zagłosowałem na THISFS, Knockout oraz born Again Tomorrow
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
- EVENo
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Przecież powiedział, że postąpił oryginalnie 
Telewizja kłamie, a Radio Epsilon
tak patrzę, że znowu wyskoczył problem z ograniczeniem wyborów ankiety... Może warto w takich sytuacjach rozbijać sondy na dwie części?Fromasz1899 pisze:nie dałem Touch of grey ponieważ w naszych ankietach mieści się 16 pozycji więc nie zmieściły się dwie piosenki, wybacz ale takie są zasady załapały się piosenki w kolejności na albumie :palways pisze:sorki ale to niezłe chamstwo, że nie dałeś na sonde najlepszej piosenki z płyty a mianowicie Touch of Grey![]()
Pozdrawiam

-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
KOLEJNY strzał w kolano xd ja to potrafię się wygłupić! dzięki za info!Damned pisze:Devil, Drive, Labor
Fromasz1899 napisał(a):
skoro jak wiemy albumu można posłuchać już na TIdal
Jeszcze nie można
Ale zapowiadali, że premiera u nich. Tylko nikt nie wie kiedy![]()
mogę znowu spróbować pogadać z administracją na ten temat xd ale nie wiem ja zareagują serwery, przy podnoszeniu do 16 nikt się nie spodziewał że najnowsza Deluxe będzie miała aż 18 kawałkówTomker pisze: tak patrzę, że znowu wyskoczył problem z ograniczeniem wyborów ankiety... Może warto w takich sytuacjach rozbijać sondy na dwie części?![]()
jak napisał @EVENo chciałem postąpić oryginalnie, ale faktem jest to że inne piosenki dostały wyższe noty od Born Again TommorowAdrian pisze:Fromasz w ocenach utworów dałes bodaj 7 utworom większą notę niż BATommorow. Dlaczego wiec teraz Twoje top 3 zawiera BAT![]()
Uzasadnisz mi to jakoś?? :>
w sumie BARDZO podobają mi się te dyskotekowe rytmy xD po porstu je czuje!
God makes no mistakes
God makes no mistakes
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
Na pewno Rollercoaster i Devil. Z trzecim już miałem problem, ale ostatecznie głos dałem na Ghost , głównie za rewelacyjny tekst.
- ROCKSTAR
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ KTF TD
- Kontakt:
The Devil's in the Temple
God Bless This Mess
I Will Drive You Home
i gdyby w ankiecie bylo uwzglednione Touch of Grey, numer I Will Drive You Home wylecialby z wielkim hukiem z Top 3
wiecej grzechow nie pamietam
God Bless This Mess
I Will Drive You Home
i gdyby w ankiecie bylo uwzglednione Touch of Grey, numer I Will Drive You Home wylecialby z wielkim hukiem z Top 3
wiecej grzechow nie pamietam
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
po ostatnim weekendzie z najnowszymi płytami Bon Jovi stwierdzam że "Rollecoaster" jest świetne 
God makes no mistakes
God makes no mistakes