Zwróćcie uwagę na okładkę singla na iTunes - jest to fragment okładki albumu.
Pierwszego singla okładka też był motyw z okładki albumu. Idąc tym tropem to następnym singlem będzie Army of One i na okładce będzie żołnierz z gitarą.
Na pewno dużo lepiej niż live, ale brakuje mi takiej gitary jaką mieliśmy w drugiej zwrotce w Stuttgarcie, tutaj nie wiadomo co to jest.. Pewnie Shanks coś tam kombinował..
Ja już jakiś czas temu słyszałam 30-sekundowy kawałek WAN studyjnie i wiedziałam że piosenka będzie spoko Liczę na to że I'm With You będzie kolejnym singlem <3
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Ładnie sobie wytłumaczył czemu nie wygrał Golden Globe xD
Nie spodziewałem sie, że do okładki byli specjalnie malowani, myślałem,że nie będą się aż tak bawić i takie rzeczy to zrobią komputerowo...Widać ten Liu nalegał by było w jego stylu skoro ma sie pod tym podpisać.
Ostatnio zmieniony 5 lutego 2013, o 15:34 przez Dand, łącznie zmieniany 1 raz.
Więc okładka nawiązuje do tekstów:
Ręce - Fighter
Żołnierz - Army Of One
To jest potwierdzone
Logo i tytył pewnie - What A Bout Now
Jon - ? Amen?
Dziewczyny - ?
Lina - ?
Widze, że nawet dziewczyny w klipie BWC zostały dobrane pod okładkę ;D
Widać, ze Jon się mocno zaangażował w projekt.
Lubie takie perełki. Podoba mi się całość jeszcze bardziej.
Ja tam sądzę,że Jonowi po prostu mówiąc kolokwialnie odpier*ala. Tyle lat miał okładki w poważaniu, a teraz wymyśla... Po co, na co to komu? Ładna okładka i tak nie naprawi marnego materiału na płycie. Mi się osobiście okładka nie podoba. Przekombinowana.
Dand pisze:
Nie spodziewałem sie, że do okładki byli specjalnie malowani, myślałem,że nie będą się aż tak bawić i takie rzeczy to zrobią komputerowo...Widać ten Liu nalegał by było w jego stylu skoro ma sie pod tym podpisać.
Nie jesli ma to być dzieło sztuki.
Mi się wydaje, że Jon jasno określił tam, że chce to zrobić tak jak Liu robi swoje prace więc Liu nie musiał raczej na nic nalegać.