Dzięki Damned za wrzutkę. Tak było

Jak to zrobiłem niech pozostanie tajemnicą ale nie był to przypadek, tyle Wam powiem. Byłem ostatnią osobą którą widział wczoraj. Jak się chce to można wszystko

Dodam tylko, że Ori na filmik już zareagowała (zaledwie 30 min po wysłaniu do nich):
https://twitter.com/orianthi/status/843604725635407874 , i profil RSO też. Więc to, że Richie go też zobaczy jest tylko formalnością a może i też na niego odpisze. Wygląda na to, że jestem jedynym optymistą w tym gronie apropo Richiego i RSO w Polsce. No cóż, może jeden wystarczy do sukcesu
Dodam też, że widzę 3 opcję co do albumu RSO. Wydawca już jest, a o dacie wydania dowiemy się niebawem. Niedawny 2-tyg pobyt Richiego i Ori na Hawajach (zawsze byli tylko tydzień) może świadczyć o tym, że już wszystko jest ogarnięte a oni spokojnie ładują baterie przed promocją albumu i trasą.
A co do miejsca koncertu, każdy ma swoje osobiste preferencje. Ja osobiście marzę o 19.06.2017 w Gdańsku. Data znamienna, a dzień później jest koncert Gunsów w Gdańsku, więc i tak i tak pół Polski się tu zjedzie , a przedłużony weekend w Trójmieście, o tej porze roku byłbym tylko bonusem a nie przeszkodą. Ale to tylko takie moje osobiste dywagacje. Okaże się kto z nas ma rację. Time will tell.
Ps. Tommy Emmanuel to jest KOSMITA! Jeżeli ktokolwiek z Was będzie miał okazję to koniecznie niech idzie go zobaczyć na żywo (dziś ostatnia szansa w Krakowie). Przy całej swojej nieziemskiej wirtuozerii jest tak pogodnym gościem, non stop uśmiechającym się na scenie i poza nią. Wyluzowany i otwarty na ludzi, uwielbia interakcje z fanami. Tu oficjalna fotorelacja z koncertu. Wprawne oko na niektórych fotkach mnie znajdzie
https://www.facebook.com/TommyEmmanuelP ... 7847036126
Dodam jeszcze, że w trakcie koncertu wspomniał, że piosenkę tytułową z albumu "It's never too late" napisał podczas ostatniego pobytu w Polsce w grudniu 2014. 2 tyg później urodziła mu się córka Rachel. Jej dedykował tę piosenkę ale jak mówi przez tę piosenkę jest z Polską "connected forever"

Taki akcent na koniec

Można by o jego koncercie napisać osobną recenzję. W skrócie, robi rzeczy które są po ludzku NIEMOŻLIWE. Problem w tym, że on o tym nie wie

A tu dodatkowe trofea po wczorajszym spotkaniu