Ktoś z Was się wybiera na głosowanie ?
Na kogo głosujecie ?
Ciekawość mnie zżera
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Niestety mam w planach to samo. Pierwszy raz w życiu oddam głos nieważny.Jeśli w ogóle pójdę to po raz pierwszy oddam głos nieważny.
niestety muszę powiedzieć, że większej głupoty nie słyszałemAdrian pisze: PO - nie bo będą prowadzić dalej typ polityki co prawda rozwijający kraj,
to racja, ale bądźmy szczerzy, zależy im na wyniku. pomyśl ile osób zagłosowało by na partię, z której by startował JBJ. niestety spora liczba ludzi nie kojarzy, że dobry muzyk czy sportowiec to nie to samo co dobry, skuteczny politykDand pisze: Eurowybory zrobiły się farsą. Partie prześcigają się w umieszczaniu na listach celebrytów.
Jestem zawsze w głębokim szoku, gdy ktoś mówi, że będzie głosował na Korwina-MikkegoRicky Skywalker pisze:Ja - jak w niemal każdych wyborach - zagłosuję na szeroko rozumianą formację Janusza Korwina-Mikkego - wcześniej był to UPR, obecnie KNP. Jedyna partia, z której poglądami się przynajmniej w dużej mierze zgadzam. Wreszcie sondaże dają im około 5-7%, więc mają szanse zaistnieć po wyborach. A jak już w tych im by się powiodło, to potem samorządowe jesienią, a za rok parlamentarne...
To jest właśnie jeden z tych niewielu poglądów JKM, z którymi się nie zgadzam. Ale odsetek takich poglądów w porównaniu do tych, które popieram jest i tak znacznie mniejszy, niż w przypadku innych opcji politycznych.Agata BJ pisze:Jestem zawsze w głębokim szoku, gdy ktoś mówi, że będzie głosował na Korwina-MikkegoRicky Skywalker pisze:Ja - jak w niemal każdych wyborach - zagłosuję na szeroko rozumianą formację Janusza Korwina-Mikkego - wcześniej był to UPR, obecnie KNP. Jedyna partia, z której poglądami się przynajmniej w dużej mierze zgadzam. Wreszcie sondaże dają im około 5-7%, więc mają szanse zaistnieć po wyborach. A jak już w tych im by się powiodło, to potem samorządowe jesienią, a za rok parlamentarne...
Mateuszu, chcesz mi odebrać prawo wyborcze?