przy piwku o futbolu :))

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Fani rocka to ludzie którzy powinni umiec zaszalec, popic dwie noce z "bratnią duszą".
Hmmm to abstynenci nie moga być fanami rocka ?
Ale to co Sobol napisał o poziomie postów co poniektórych osób hmm... - racja.
Ok. Dobra. Może i racja ale to forum jest dla każdego i niech każdy pisze jak chce tylko bez obrażania kogoś.

I kurde znowu to wszystko kończy sie kłótnią :?

Niech każda ze stron się przeprosi i będzie dobrze.
Edyta
It's My Life
It's My Life

Post autor: Edyta »

Kłótnie wynikają z tego, że gdzie dwóch Polaków, tam trzy zdania :P A wracają do głównego tematu, czyli futbolu, ja od 1988r. kibicuję Holandii :)) o Polsce nawet nie wspominam, bo to oczywiste :D, a poza tym chyba jestem tu najstarsza, bo mam dość świadome wspomnienia z Mistrzostw Świata w 1982r. :D :P :cfaniak:
Awatar użytkownika
gnjovi
I Believe
I Believe
Ulubiona płyta: New Jersey

Post autor: gnjovi »

Bardzo rzadko sie tutaj udzielam ze wzgledu na to że nie zawsze lubię wylewać swoje żale.Ale czytając niektóre wypowiedzi nie wiem czy śmiać się czy płakać.O ile zorientowałem się w temacie jest to forum Bon Jovi czyli naszego ulubionego zespołu.Oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania ale przede wszystkim powinna obowiazywać tolerancja co do poglądów i zachowań,Nie podoba mi się ocenianie zachowania innych pod swoim kątem,obrażanie.Bez względu na wiek mimo iż przekroczyłem 30 i jestem fanem BJ od 20 lat nie zamierzam narzucać innym swojego zdania i ich krytykować,Można próbować przekoną a to co innego,Sory za taki wstęp.Odnośnie piłki nożnej to jestem Mega fanem Argentyny a w szczególności Diego Maradony(od 1982 roku)dla mnie to Bóg futbolu oczywiście nie mylić jego zachowania poza boiskiem.Reprezentacji Polski życzę jak najlepiej gratuluje Euro 2008 ale muszą się bardziej postarać bo gra pozostawia wiele do życzenia.Pozdrawiam
We got to Keep the faith
SOMEDAY I'LL BE SATURDAY NIGHT
Awatar użytkownika
rockdk
It's My Life
It's My Life

Post autor: rockdk »

Odnośnie piłki nożnej to jestem Mega fanem Argentyny
No to się pewnie ucieszysz jak Ci powiem że w marcu mamy zagrać towarzyski mecz z reprezentacją Argentyny :D I to do tego w Polsce.

No i lepiej wrócić do tematu. Wtedy nie będzie takich bezsensownych kłótni. ;)
For those about to rock - we salute you ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”