Sport
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Re: Sport
Co do sportu to stawiam przede wszystkim na dobrą dietę i systematyczny trening. Taka kombinacja daje zniewalające efekty.
Jeśli moje sny nie mają żadnych niekorzystnych następstw, nie należy się nimi przejmować.
Mi się podoba łyżwirstwo figurowe
Ja wcale nie chcę wszystkiego, czego pragnę. Nikt tego nie chce. Nie tak naprawdę. Co to za zabawa dostawać wszystko, o czym się marzy, tak po prostu? Wtedy to nic nie znaczy. Zupełnie nic.
- marekkr1984
- Little Bit Of Soul
Co do tego czy sport to zdrowie, to mam spore wątpliwości. Oczywiście wskazana jest aktywność zwłaszcza fizyczna.
jej największa tajemnica miała żyć na skórze ich małżeństwa niczym podejrzane znamię - i żywiła tylko nadzieję, że znamię to nie przerodzi się w złośliwy nowotwór.
- Wesolyromek
- Little Bit Of Soul
w sumie chyba łatwiej powiedzieć czego Ramos nie ma wytatuowanego ;DDamned pisze:Dopiero dzisiaj, podczas meczu Realu z Bayernem, zorientowałem się, że Sergio Ramos ma na karku logo BJ
Dla fanów i ciekawych polecam:
http://www.fangol.pl/galeria-view/user/ ... ce-tatuaze
No i skończyło się zgodnie z przewidywaniami
- EVENo
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Trochę przykre, że taki kutas jak Sergio Ramos ma tatuaż z Bon Jovi.
Telewizja kłamie, a Radio Epsilon
- ROCKSTAR
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ KTF TD
- Kontakt:
Ramos to dla mnie fan WAN'aDamned pisze:Dopiero dzisiaj, podczas meczu Realu z Bayernem, zorientowałem się, że Sergio Ramos ma na karku logo BJ:
Bardzo "dojrzala" z mojej strony reakcja na wczorajszy mecz.. i faul...
Mozecie sie domyslec, co sie dzialo wczoraja tutaj, w Egipcie...
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
A może zobaczył logo gdzieś w Bravo Girl i mu się spodobało?
No chyba że to hołd dla Shanksa - to rozumiem.
Ale generalnie, to jak mawiała ciocia Krysia z Zawidowa: 'taki z niego fan BJ jak z koziej dupy trąbka'.
Nawet jakby wyleciał wczoraj za faul to i tak bramkarz Liverpoolu był w takim gazie że ho-ho! Nic by to nie zmieniło...
No chyba że to hołd dla Shanksa - to rozumiem.
Ale generalnie, to jak mawiała ciocia Krysia z Zawidowa: 'taki z niego fan BJ jak z koziej dupy trąbka'.
Nawet jakby wyleciał wczoraj za faul to i tak bramkarz Liverpoolu był w takim gazie że ho-ho! Nic by to nie zmieniło...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"