Witam serdecznie
Moderator: Mod's Team
-
- Save a Prayer
Witam serdecznie
Witam wszystkich użytkowników serdecznie.
Jestem olivia i właśnie się zarejestrowałam, chociaż forum śledzę niemal od czasu jego powstania.
BJ słucham od dawna. W profil wpisałam, że od `88, ale chyba trzeba by było policzyć `87 - bo wtedy Trójka zaczęła ich grać, a u mnie w domu Lista przebojów Niedźwiedzia to była świętość, a że mam sporo starsze rodzeństwo, to wychowałam się na radiu a nie na dziecięcych piosenkach. Moja ukochana piosenka to "Livin on a prayer" i to nie przez chwytliwy refren, ale dlatego że wiąże się ona z chyba najlepszym wspomnieniem z czasów szkoły podstawowej, a że próbowano mnie za tamten numer z niej usunąć, to już inna sprawa. Druga to "It's my life" - tylko to ratowało mnie przed zaśnięciem po nocach, kiedy pisałam pracę magisterską.
Z tego wynika, że jestem starsza od większości z Was, ale mam nadzieję, że znajdzie się tu dla mnie miejsce.
Jestem olivia i właśnie się zarejestrowałam, chociaż forum śledzę niemal od czasu jego powstania.
BJ słucham od dawna. W profil wpisałam, że od `88, ale chyba trzeba by było policzyć `87 - bo wtedy Trójka zaczęła ich grać, a u mnie w domu Lista przebojów Niedźwiedzia to była świętość, a że mam sporo starsze rodzeństwo, to wychowałam się na radiu a nie na dziecięcych piosenkach. Moja ukochana piosenka to "Livin on a prayer" i to nie przez chwytliwy refren, ale dlatego że wiąże się ona z chyba najlepszym wspomnieniem z czasów szkoły podstawowej, a że próbowano mnie za tamten numer z niej usunąć, to już inna sprawa. Druga to "It's my life" - tylko to ratowało mnie przed zaśnięciem po nocach, kiedy pisałam pracę magisterską.
Z tego wynika, że jestem starsza od większości z Was, ale mam nadzieję, że znajdzie się tu dla mnie miejsce.
Wierz mi - tu są przeróżne przypadki zwierząt człowiekowatych. Nie będę wymieniał z nicku, ale podróż zaczynamy do wybitnie inteligentnych osób poprzez ludzi mających świra na jakimś punkcie i non-stop o tym gadającym (czyli mają wiedzę, ale w pewnym zakresie). Następny przystanek to ludzie myślący o sobie w samych superlatywach (typowi Polacy). Wycieczka przechodzi przez bandę świrów i ludzi zakręconych (czy pozytywnie, czy negatywnie musisz ocenić sama). Możesz spotkać również trollów i SPAMerów, ale oni goszczą tylko w dni specjalne i Gospodarz szybko wyprasza ich z naszego BonJoviDomu. Całość kończy się na ludziach z niskim ilorazem inteligencji. Ale na szczęście osoby te nie wypowiadają się na forum. Zazwyczaj czyhają na Stronie Głównej i czekają aż pojawi się news godny skomentowania. Jak np. ostatnie info o starzeniu się Jona oraz komentarz "Joooooooon! :* Ty zawsze bendzież pienkny :******* i nigdy siem nie zestażejeż!!!!!11111". Albo news o premierze We Weren't Born To Follow na RMFie i komentarz: "Ta premiera to w pewnym stopniu moja zasługa, bo wysyłałem pełno e-maili do RMFu, żeby puścili ten utwór. Możecie mi dziękować."Twierdzicie, że będzie mi to potrzebne? Moja praca wymaga ode mnie dogadywania się z ludźmi, więc chyba dam radę i z Wami.
PS. Cieszę się, że piszesz "po Polskiemu", stawiasz spację po kropce i przecinku, używasz Enterów i w ogóle umiesz się posługiwać urządzeniem zwanym "klawiaturą". Nie wiem jak dla innych, ale dla mnie to baaardzo duży plus.
-
- Save a Prayer
To chyba sama sobie poprzeczkę wysoko postawiłam i teraz będę musiała się pilnować.EVENo pisze:PS. Cieszę się, że piszesz "po Polskiemu", stawiasz spację po kropce i przecinku, używasz Enterów i w ogóle umiesz się posługiwać urządzeniem zwanym "klawiaturą". Nie wiem jak dla innych, ale dla mnie to baaardzo duży plus.
Ale fakt, ja też nie lubię czytać postów, gdzie brak przecinków, kropek, znaków diakrytycznych i logiki uniemożliwia odczytanie sensu wypowiedzi.