Witam serdecznie

Tutaj możesz się przedstawić oraz zapoznać z innymi fanami.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
olivia
Save a Prayer
Save a Prayer

Witam serdecznie

Post autor: olivia »

Witam wszystkich użytkowników serdecznie.

Jestem olivia i właśnie się zarejestrowałam, chociaż forum śledzę niemal od czasu jego powstania.
BJ słucham od dawna. W profil wpisałam, że od `88, ale chyba trzeba by było policzyć `87 - bo wtedy Trójka zaczęła ich grać, a u mnie w domu Lista przebojów Niedźwiedzia to była świętość, a że mam sporo starsze rodzeństwo, to wychowałam się na radiu a nie na dziecięcych piosenkach. Moja ukochana piosenka to "Livin on a prayer" i to nie przez chwytliwy refren, ale dlatego że wiąże się ona z chyba najlepszym wspomnieniem z czasów szkoły podstawowej, a że próbowano mnie za tamten numer z niej usunąć, to już inna sprawa. Druga to "It's my life" - tylko to ratowało mnie przed zaśnięciem po nocach, kiedy pisałam pracę magisterską.
Z tego wynika, że jestem starsza od większości z Was, ale mam nadzieję, że znajdzie się tu dla mnie miejsce.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Siema, myślę, że dla takich osób jak Ty przede wszystkim powinno być miejsce na tym forum ;) Miłego postowania i silnych nerwów :D
EVENo

Post autor: EVENo »

Scrooge pisze: Miłego postowania i silnych nerwów :D
Tego drugiego podwójnie. Błazen Team wita. ?yczymy trafnego stukania w klawiaturę.
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Witamy serdecznie :)
Fani z takim stażem są tu bardzo mile widziani. Zatem miłego i D?UGIEGO pobytu w naszych skromnych progach życzę :)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
olivia
Save a Prayer
Save a Prayer

EVENo pisze:Scrooge napisał/a:
Miłego postowania i silnych nerwów :D

Tego drugiego podwójnie.
Twierdzicie, że będzie mi to potrzebne? Moja praca wymaga ode mnie dogadywania się z ludźmi, więc chyba dam radę i z Wami.

Bardzo dziękuje za miłe powitanie.
EVENo

Post autor: EVENo »

Twierdzicie, że będzie mi to potrzebne? Moja praca wymaga ode mnie dogadywania się z ludźmi, więc chyba dam radę i z Wami.
Wierz mi - tu są przeróżne przypadki zwierząt człowiekowatych. Nie będę wymieniał z nicku, ale podróż zaczynamy do wybitnie inteligentnych osób poprzez ludzi mających świra na jakimś punkcie i non-stop o tym gadającym (czyli mają wiedzę, ale w pewnym zakresie). Następny przystanek to ludzie myślący o sobie w samych superlatywach (typowi Polacy). Wycieczka przechodzi przez bandę świrów i ludzi zakręconych (czy pozytywnie, czy negatywnie musisz ocenić sama). Możesz spotkać również trollów i SPAMerów, ale oni goszczą tylko w dni specjalne i Gospodarz szybko wyprasza ich z naszego BonJoviDomu. Całość kończy się na ludziach z niskim ilorazem inteligencji. Ale na szczęście osoby te nie wypowiadają się na forum. Zazwyczaj czyhają na Stronie Głównej i czekają aż pojawi się news godny skomentowania. Jak np. ostatnie info o starzeniu się Jona oraz komentarz "Joooooooon! :* Ty zawsze bendzież pienkny :******* i nigdy siem nie zestażejeż!!!!!11111". Albo news o premierze We Weren't Born To Follow na RMFie i komentarz: "Ta premiera to w pewnym stopniu moja zasługa, bo wysyłałem pełno e-maili do RMFu, żeby puścili ten utwór. Możecie mi dziękować."

PS. Cieszę się, że piszesz "po Polskiemu", stawiasz spację po kropce i przecinku, używasz Enterów i w ogóle umiesz się posługiwać urządzeniem zwanym "klawiaturą". Nie wiem jak dla innych, ale dla mnie to baaardzo duży plus. ;)
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

EVENo pisze:"Joooooooon! :* Ty zawsze bendzież pienkny :******* i nigdy siem nie zestażejeż!!!!!11111"
Ty, tego nie widziałam. :D
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
olivia
Save a Prayer
Save a Prayer

EVENo pisze:PS. Cieszę się, że piszesz "po Polskiemu", stawiasz spację po kropce i przecinku, używasz Enterów i w ogóle umiesz się posługiwać urządzeniem zwanym "klawiaturą". Nie wiem jak dla innych, ale dla mnie to baaardzo duży plus. ;)
To chyba sama sobie poprzeczkę wysoko postawiłam i teraz będę musiała się pilnować.
Ale fakt, ja też nie lubię czytać postów, gdzie brak przecinków, kropek, znaków diakrytycznych i logiki uniemożliwia odczytanie sensu wypowiedzi.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poznajmy się!”