Fryzjerka powiedziała mi, że bardzo ciężko coś takiego uzyskać.
Poza tym temat fryzury Jona - chyba jeszcze nie istnieje. Zapraszam do dyskusji

Moderator: Mod's Team
Jak ktoś nie potrafi, a zabiera się za taką robotę, to jasne;)monjovi pisze:
Rozjaśnia się włosy do maxiumum a potem nakłada odpowiednią blond farbę i jużTylko siano na głowie zostaje
To dlatego im starszy tym lepszy...Ale jak był dzieciak to niestety..
No prawdę powiedziała, mogą wyjść żółte lub rudawe. Jeśli byś zapytał dlaczego Jaśkowi 'wychodzi' taki fajny blond, to prawdopodobnie dowiedziałbyś się, że są pewne sposoby na zneutralizowanie powstałej żółci czy rudości;)mst pisze:Ooo, Yana to blondynka, to powinna coś wiedzieć...![]()
Tak, myślałem o tym, i jestem nawet umówiony na farbowanie na koniec lutego. Fryzjerce pokazałem tę fotkę, na co odrzekła - że przy moim ciemnym brązie, wyjdą najpewniej włosy żółte. Nie pytałem dlaczego Jasiowi wychodzi całkiem dobry blond przy naturalnych ciemnych. Czy naprawdę to nieumiejętność fryzjerki, czy mówi prawdę?![]()
Żebyś nie rozwalił im lokalu po nieudanym rozjaśnianiu po całościmst pisze: Z fryzjerką umówiłem się więc, że zrobi delikatne pasemka, ale to będzie 20-30% z tego koloru co na zdjęciu, a przy tym będę wyglądać naturalnie, a nie jak "farbowana kobieta".Nie wiem czemu tylko tyle...
Nie cierpię Jaśka w takich włosach! Jak ścina tak krótko i nie farbuje, to wyłazi mu cała siwizna i wygląda dziesięć lat starzej!Kejt pisze:Wczoraj na fejsie JBJ Soul Kitchen wrzuciło fote:
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 1218_n.jpg