WYZNANIE FANA...

Wszystkie sprawy dotyczące fanów nie pasujące do innych kategorii.

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

WYZNANIE FANA...

Post autor: sobol_77 »

Wiecie jak to jest miec swoja ukochana kapele, gdy Wasza najblizsza osoba tego zupelnie nie rozumie i kpi sobie z Waszej pasji?

Jestem z kobieta, ktora poznalem w knajpie i jak to przy piwku wygadalem sie, ze slucham BJ. Pod pretekstem, ze ma ich plytke w domu - zabrala mnie i pojechalem do niej "posluchac". i tak zaczela sie nasza znajomosc.

wkrotce sie okazalo, ze niecierpi BJ, a plyte Crossroad dostala od kogos.
nie wiem, czy to dobre miejsce, by pisac tak prywatnie, moze sie osmieszam, ale mam ciezki dzien.
Kolejny raz mnie zostawila, a ja mysle - co ze mna jest nie tak? Czy da sie to jeszcze uratowac? czy jest sens w ogole? dwa lata na nic? nie wiem co robic, to nie jest chyba najlepszy dzien w tym roku...

czyzbym znow kolejny swoj zyciowy dramat spedzal w muzyka Bon Jovi w tle?
kocham moja Marcię...

:(
Ostatnio zmieniony 4 listopada 2005, o 12:29 przez sobol_77, łącznie zmieniany 1 raz.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

Wiem, że czasem z powodu postawy niektórych ludzi człowiek ma poczucie, że jest nikim i ma dosyć. Ale żaden z nas, fanów BJ, nie może tak podchodzić do życia-ze względu na jedno, jedyne hasło.W zamian za wszystkie docinki, przykre sytuacje i poświęcenia ponoszone w imię BJ przez fanów chłopcy zostawili nam je. Wiadomo jak brzmi-Keep The Faith...... :) :) :)
Ostatnio zmieniony 4 listopada 2005, o 15:36 przez Twisted Sister, łącznie zmieniany 3 razy.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
CRUSHynka
Junior Admin
Junior Admin
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: CRUSHynka »

Cóż, sobol, ciężka sprawa, bez wglądu w sytuację nie za wiele ci pomożemy ;). Ale trzymamy kciuki i odwołujemy cię do BJ ^-^.
Proszę państwa, oto pyza :D :
Awatar użytkownika
Bon Joviatko
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: Bon Joviatko »

Jak dla mnie to nie ma sensu...bo jeżeli ktoś kogoś rzuca z powodu muzyki, której ten ktoś słucha to jest to po prostu dziwne... :| Dla mnie miłość polega też na akceptacji rzeczy, które lubi, uwielbia ta druga osoba... jeżeli nie ma akceptacji to nie jest miłość...przynajmniej dla mnie...
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day

to nie tylko o muzyke chodzi...sa inne sprawy, ale o tym pisac tu chyba nie bede, to nie to miejsce. po prostu chcialem sie z kims podzielic tym, co mnie trapi. tylko zwatpilem w to, kim jestem - bo podobno nikim. ot, tyle...
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

sobol_77 pisze:to nie tylko o muzyke chodzi...sa inne sprawy, ale o tym pisac tu chyba nie bede, to nie to miejsce. po prostu chcialem sie z kims podzielic tym, co mnie trapi. tylko zwatpilem w to, kim jestem - bo podobno nikim. ot, tyle...
Sobol, to akurat jest zupełnie błędne myślenie. Trzeba wierzyć w siebie i kochać życie mimo wszystko-biorąc przykład z naszej ukochanej kapeli, chłopcy z BJ w końcu takie poglądy głoszą. Nikt nie zasługuje na to, by myśleć o sobie, że jest nikim. Każdy jest kimś, nawet jeśli czasem czuje się jak "stranger in this town". I jak pisała CRUSHynka, trzymamy wszyscy nasze fanowskie kciuki, żeby wszystko Ci się ułożyło :) :) :) .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Twisted Sister pisze: I jak pisała CRUSHynka, trzymamy wszyscy nasze fanowskie kciuki, żeby wszystko Ci się ułożyło :) :) :) .
no coz, dzieki wielkie za slowa otuchy. ja jeszcze mecze sie w robocie i marze o koncu tej tortury. a potem do mojej ulubionej knajpy - "ok music" - jak ktos bedzie w glogowie, zapraszam, bardzo mile miejsce.

wracajac do mojego nieszczesnego zwiazku - nie potrafie odpuszczac, z moja poprzednia pania bylem 8 lat, prawie caly ogolniak i studia, a z Marcia - 2 ostatnie lata...
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Takie sprawy są straszliwie delikatne, ale myślę, że to wcale nie jest głupi pomysł, żeby móc niektóre smutki przelewać tu - na forum, gdzie wiadomo, że można uzyskać jakiekolwiek, chociażby mentalne wsparcie.

Sobolku Ty się nie martw...jeśli jest Ci pisane, abyście byli razem to jeszcze będziecie. Rozstania bolą zwłaszcza jeśli jednak kocha się tę druga osobę. Ale nie wolno się załamywać. KTF i head up! Trzymam kciuki, żeby było lepiej ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
olcat
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: olcat »

Ja tak sobie myślę, że nie jestem tutaj najlepszym doradcą, bo zawsze kiedy mi się nie ułoży z jakimś facetem, mówię sobie, że nie był mnie wart *-* Ale to nie tajemnica, że do uczuciowych nie należę.

Ale tak z dystansu, myślę, że jeżeli czujesz, że ta druga osoba wciąż Cię kocha, to warto o nią walczyć - a tym, co powiedziała, za bardzo się nie przejmuj, bo wiadomo, że pod wpływem emocji ludzie mówią rzeczy, o których normalnie nawet by nie pomyśleli.

Trzymam kciuki :)
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Dzieki za wsparcie, jakie fundujecie mojej zlamanej rock'and'rollowej duszy...Pozostaje mi tylko liczyc na jakas laskawosc losu wreszcie, bo jakosc szczescie zawsze sie rozmijalo z moja osoba.
Mam nadzieje, ze wybiore sie jakos na nastepny zlot - jak mnie ktos w robocie zastapi :P . powinno sie udac.
raz jeszcze dzieki Wam wszystkim, oby omijaly Was takie niefortunne przygody.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
CRUSHynka
Junior Admin
Junior Admin
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: CRUSHynka »

Powiedzmy, że nie zawsze omijają, ale dzielnie zawsze dajemy sobie z nimi radę - wszak mieć BJ za wsparcie to zawsze siła w człowieku :D.
Proszę państwa, oto pyza :D :
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

A ja zawsze jak mam takiego właśnie doła myśle .. Czyli po co i dla kogo ? (reszte dopowiedźcie sobie sami). Ale zawsze wtedy próbuje znaleść i przypomnieć (bo w tym momencie ich nie pamiętam) momenty, rzeczy dla których warto żyć. I pierwsze o czym mysle to o BJ. Przypominam jak za każdym razem z utęsknieniem czekam na kolejną płyte, teledysk (a teraz czekają nas aż 4 :), każdy singiel promocyjny itp. Później mysle o innych rzeczach i sam się tym sposobe, dowartościowuje.

A pozatym jakbyś był beznadziejny to dlaczego chodziła z tobą przez 2 lata ... ? Chyba nie z przymusu, tylko z jakiegoś powodu ... Zawsze trzeba odnajdywać te pozytywy a nie negatywy

Keep The Faith i Have A Nice Day :)
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

[quote="Adrian"]A ja zawsze jak mam takiego właśnie doła myśle .. Czyli po co i dla kogo ? (reszte dopowiedźcie sobie sami). Ale zawsze wtedy próbuje znaleść i przypomnieć (bo w tym momencie ich nie pamiętam) momenty, rzeczy dla których warto żyć. I pierwsze o czym mysle to o BJ. Przypominam jak za każdym razem z utęsknieniem czekam na kolejną płyte, teledysk (a teraz czekają nas aż 4 :), każdy singiel promocyjny itp. Później mysle o innych rzeczach i sam się tym sposobem, dowartościowuje./quote]

Zadziwiające, że ja robię praktycznie dokładnie tak samo. Telepatia fanów :mrgreen: . Zawsze przypominam sobie moment, w którym pierwszy raz usłyszałam solówkę do Dry County, w którym pierwszy raz włożyłam do odtwarzacza These Days, w którym usłyszałam te dwie najważniejsze dla mnie piosenki solowe Jovisów-Stranger In This Town i Santa Fe. Nasze życie bez BJ byłoby o wiele bardziej puste niż jest teraz.... Bo przecież każda nawet najbardziej rock'n'rollowa dusza czasem znajduje się na dnie i jak niczego więcej potrzebuje po prostu Keep The Faith.....

No nic, przyłączam się do słów poprzedników. :3majsie: i Have A Nice Fuckin'Day! :D :D
Awatar użytkownika
olcat
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: olcat »

Mi generalnie muzyka pomaga na każdego doła - i dlatego zbyt często ich nie łapię :) Kiedy coś mi się zaczyna pieprzyć i czuję że się rozklejam, daję sobie na full Jovisów, Aerosmith, Skid Row etc, i już po chwili mam uśmiech jak po trzech lufkach :mrgreen:
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Tak wiec najlepiej znalezc sobie kogos kto tez jest fanem bj :P i nie bedzie takich problemow.
Na mnie muzyka juz tak nie dziala leczniczo :)
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...