W każdym razie... kto chce powiedzieć głośno "Je*chać Shanksa" wpisuje swoje miasto urodzenia lub te, z którym najbardziej jest związany. U mnie to jedno i to samo
Siemianowice Śląskie
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Natasza to zruszczone imię Natalia.EVENo pisze:Po raz pierwszy co nieco poczytałem o Shanksie i okazało się, że jego żona chciała być aktorką, ale jej nie wyszło. Wiecie, gorsza niż Natasza Urbańska. Co to w ogóle za imię, Natasza?
Byłbym za, choćby tylko po to, żeby samemu Shnkasowi podciąć skrzydła, gdy zobaczy, co o nim sądzimypathfinder pisze:A może pójść o krok dalej i skrzyknąć się z innymi fanami w celu napisania międzynarodowej petycji o całkowite odsunięcie Shanksa od zespołu z konkretnym uzasadnieniem dlaczego?
Kraków popiera w imieniu moim oraz kilku innych znanych mi krakowskich fanów.
Ale jakby ktoś pytał, to nie jest nawet członkiem tego zespołuprezes1 pisze:Zastąpił mu Rycha, Desmonda Childa, Bruce'a Fairbairna a może i żonę
Co, tak na marginesie, nie przeszkodziło w zaznaczeniu jego daty urodzin w oficjalnym kalendarzu zespołuEVENo pisze: Ale jakby ktoś pytał, to nie jest nawet członkiem tego zespołu
A data urodzin żony Jona jest w tym kalendarzu?JonetteBJ pisze:Co, tak na marginesie, nie przeszkodziło w zaznaczeniu jego daty urodzin w oficjalnym kalendarzu zespołuEVENo pisze: Ale jakby ktoś pytał, to nie jest nawet członkiem tego zespołu(wiem, szczegół, ale o czymś to świadczy)
JestEVENo pisze:A data urodzin żony Jona jest w tym kalendarzu?JonetteBJ pisze:Co, tak na marginesie, nie przeszkodziło w zaznaczeniu jego daty urodzin w oficjalnym kalendarzu zespołuEVENo pisze: Ale jakby ktoś pytał, to nie jest nawet członkiem tego zespołu(wiem, szczegół, ale o czymś to świadczy)
Bo jak nie, to już wiemy o czyich urodzinach Jasiu woli nie zapominać
niestety ten pajac jest największym członkiem w ekipie BJ :/EVENo pisze: Ale jakby ktoś pytał, to nie jest nawet członkiem tego zespołu
Jeżeli to zaszło aż tak daleko, to chyba i ja się podpiszęprezes1 pisze: A kto wie kto stoi za decyzją o niefarbowaniu siwej czupryny?![]()
no tak, członkiem to on jest bezsprzecznieTomker pisze:niestety ten pajac jest największym członkiem w ekipie BJ :/EVENo pisze: Ale jakby ktoś pytał, to nie jest nawet członkiem tego zespołu