Lista przebojów

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Ile piosenek innych zespołów niż BJ jest dla was lepszych niż wasza ulubiona piosenka BJ?

?adna
9
45%
1
2
10%
2-3
2
10%
4-7
5
25%
8-14
1
5%
15 lub więcej
1
5%

Liczba głosów: 20

Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

Ja ostatnio wysoko cenie cala plyte zespolu Nickelback - All The Right Reasons .
Cala plyta mocno rockowa , pod metalice moge nawet powiedziec. Nie gorsza od These Days . A piosenki Animals oraz Rockstar poprostu cos pieknego.
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
EVENo

Post autor: EVENo »

AxeL pisze:Ja ostatnio wysoko cenie cala plyte zespolu Nickelback
Ja też lubię bardzo sluchać Nieckelbacka
Ryszard Perun
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Ryszard Perun »

ewaika789 pisze:Każdy artysta inaczej przelewa na papier swoje emocje myśli uczucia. Bon Jovi (cały zespół) idealnie przelali te uczucia na piosenki '' Have a nice day'' i na mało (chyba) docenioną piosenkę przez ludzi '' Welcome to wherever you are'' dla mnie to jest najpiękniejsza piosenka tego zespołu, daje po prostu do myślenia, kiedy się czyta jej tłumaczenie można się naprawdę nieźle wzruszyć...
Zgadzam się w 100% piosenka jest nie samo wita i ten uśmiech Jona na teledysku, a co do płyty have a nice day to podoba mi sie też drugi otwór I Wanna Be Loved tłumaczenie brzmi chcę być kochany, tekst tej piosenki pokazuje jakim Jon jest wspaniałym człowiekiem. Naprawdę jak przeczytałem po polsku to coś pięknego.
IT'S MY LIFE
Awatar użytkownika
alexz123
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: alexz123 »

AxeL pisze:a ostatnio wysoko cenie cala plyte zespolu Nickelback - All The Right Reasons .
Ja chyba jednak wolę Silver Side Up ;]
Tell me what I got to do
To make my life mean more to you...

Tell me who I got to be
To make you a part of me...
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

I Wanna Be Loved tłumaczenie brzmi chcę być kochany, tekst tej piosenki pokazuje jakim Jon jest wspaniałym człowiekiem.
Tekst do tej piosenki to prawdziwa perełka. Kilka niesamowitych zwrotów nadających charakter tej piosence. Podoba mi się jak Jon zaczął piosenkę . Dla mnie ta piosenka jest niesamowita tekstowo i rewelacyjna całościowo chociaż może nie tak przebojowa jak inne.
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

Przed sekunda przesluchalem I wanna be loved i Welcome to wherewer you are z tlumaczeniem i powiem szczerze ze teraz te piosenki postrzegam troszeczke inaczej :)
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Ryszard Perun
Save a Prayer
Save a Prayer

Adrian pisze:Tekst do tej piosenki to prawdziwa perełka. Kilka niesamowitych zwrotów nadających charakter tej piosence. Podoba mi się jak Jon zaczął piosenkę
Racja i ta gitarka na samym początku tak jakby coś przerywało później się uzupełnia wraz z świetnym wokalem Jona dochodzi perkusja i mamy superowy kawałek :brawo: . Szkoda jednego że nie nakręcili żadnego teledysku do tej piosenki :beksa: nawet na youtube ciężko znaleźć jakiś kawałek z koncertu.
IT'S MY LIFE
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

ja listy przebojów nie musze robić własciwie mam już ;P moze co nieco bym zmienila ale mniej weicej tak to wyglada ;P http://www.lastfm.pl/user/monjovi
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Canis_Luna
I Believe
I Believe
Kontakt:

Post autor: Canis_Luna »

EVENo pisze:AxeL napisał/a:
Ja ostatnio wysoko cenie cala plyte zespolu Nickelback

Ja też lubię bardzo sluchać Nieckelbacka
alexz123 pisze:Ja chyba jednak wolę Silver Side Up
o, jakze milo mi widziec ze znajduja sie tu ludzie rowniez lubiacy Nickieli :lol:
i musze przyznac ze All right reasons chyba bardziej mi sie podoba niz SSU(cudowne Far away czy Savin' me znajduja sie wlasnie na ATRR :) z drugiej jednak strony Too bad, Woke up this morning, Hollywood, Never again czy niesmiertelne juz How you remind me pochodza z SSu i... wlasnie zaczyna sie gmatwac w swojej wlasnej wypowiedzi :D ale do listy swietnych utworow Nickieli musze dodac Someday czy Should've listen z The long road :cfaniak: ), aczkolwiek musze przyznac ze kazda ich plyta jest dobra poczawszy od Curb bo ATRR wlasnie (tak to juz jest kiedy nieprzerwanie kocha sie jakis zespol od ponad 6 lat)
ale na te chwile nie kocham zadnej piosenki bardziej od Santa Fe Jona :)) :))
"Like Frankie said: I did it my way!"
Ryszard Perun
Save a Prayer
Save a Prayer

A co sądzicie o takim zespole jak Hardcore Superstar? nie słuchałem ich całych płyt ale parę piosenek szczególnie We Don't Celebrate Sunday's i otczułem w niej jakieś nie wielkie podobieństwo do Bon Jovi chociaż piosenka jest bardziej ostra ot bon jovi ale może tak mi sie wydaje bo Jon śpiewa jakby łagodniejszym wokalem takie przynajmniej ja mam odczucie :)
IT'S MY LIFE
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

Ryszard Perun pisze:A co sądzicie o takim zespole jak Hardcore Superstar? nie słuchałem ich całych płyt ale parę piosenek szczególnie We Don't Celebrate Sunday's i otczułem w niej jakieś nie wielkie podobieństwo do Bon Jovi chociaż piosenka jest bardziej ostra ot bon jovi ale może tak mi sie wydaje bo Jon śpiewa jakby łagodniejszym wokalem takie przynajmniej ja mam odczucie :)
Ja osobiście nigdy tego zespołu nie słyszałam ale z takich rockowych to mi bardzo podoba się zespół Nickelback, piosenki mają super szczególnie '' Photograph'' i '' Savin'me''
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”