Reszta informacji była głównie o płycie - kiedy wychodzi, o tym że singlem promującym jest Because We Can i takie tam. Ogólnie to nic ciekawego nie powiedzieli. Najciekawsze jest wogóle to, że taki temat w TeleExpresie sie wogóle pojawił.
Wzmianki o BJ
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- madm
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ
No Orłoś powiedział, że płyta utrzymana jest w charakterystycznym dla zespołu pop rockowym stylu. Dla mnie jest to przykre, że p.Maciek miał w tym momencie racje. No ale cóz, to jest inny temat do innej dyskusji 
Reszta informacji była głównie o płycie - kiedy wychodzi, o tym że singlem promującym jest Because We Can i takie tam. Ogólnie to nic ciekawego nie powiedzieli. Najciekawsze jest wogóle to, że taki temat w TeleExpresie sie wogóle pojawił.
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2013, o 17:55 przez madm, łącznie zmieniany 1 raz.
It's my life!
http://teleexpress.tvp.pl/ (po lewej najnowsze wydanie)
od 5:13 - ...
Toni niezle się prezentuje z każdym obejrzeniem coraz lepiej
[ Dodano: 2013-02-23, 18:56 ]
Ważne, że ktoś zobaczył bo w przerwie skoków o MŚ widzów sporo.
ps. Szkoda że Stoch nie wytrzymał - a propo skoków
od 5:13 - ...
Toni niezle się prezentuje z każdym obejrzeniem coraz lepiej

[ Dodano: 2013-02-23, 18:56 ]
Jak już to Marek Sierocki, a przykre wg mnie nie jest bo pop/rock grali zawsze lub chociaż od 10 lat grają.madm pisze:No Orłoś powiedział, że płyta utrzymana jest w charakterystycznym dla zespołu pop rockowym stylu. Dla mnie jest to przykre, że p.Maciek miał w tym momencie racje. No ale cóz, to jest inny temat do innej dyskusji
Ważne, że ktoś zobaczył bo w przerwie skoków o MŚ widzów sporo.
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2013, o 18:01 przez KondZik, łącznie zmieniany 1 raz.
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dzięki, Kondziku, masz u mnie dług wdzięczności, ale wiesz, że masz nie żądać zbyt wiele...http://teleexpress.tvp.pl/ (po lewej najnowsze wydanie)
To dlaczego od razu o tym pomyślałaśmisstwisted pisze:Dzięki, Kondziku, masz u mnie dług wdzięczności, ale wiesz, że masz nie żądać zbyt wiele...http://teleexpress.tvp.pl/ (po lewej najnowsze wydanie)

Na rebel właśnie BWC leciało.

- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Szkoda, że o czerwcowym koncercie nic nie wspomniano.madm pisze:Reszta informacji była głównie o płycie - kiedy wychodzi, o tym że singlem promującym jest Because We Can i takie tam. Ogólnie to nic ciekawego nie powiedzieli. Najciekawsze jest wogóle to, że taki temat w TeleExpresie sie wogóle pojawił.
szkoda, mając 2. pozycję po 1. serii, miał szansę walczyć o medal. ale taki jest ten sport, trzymamy kciuki za występ na dużej skoczniKondZik pisze: Ważne, że ktoś zobaczył bo w przerwie skoków o MŚ widzów sporo.
koniec offtopu
skoro BWC było już i w Teleexpresie, i na rebel, to tylko czekać, aż podbije serca słuchaczy
because we can !
19.06.2013 - Gdańsk
19.06.2013 - Gdańsk